Svenska
Gamereactor
artiklar

Läsarnas årets spel 2014 (del 3)

Vi fortsätter redovisa vilka spel Gamereactors läsare gillade mest och minst under 2014. Här är den nästa sista delen som bland annat avslöjar vilket spel som var årets buggigaste...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Gamereactors läsare fick före nyår chansen att tycka till om vilka spel som var toppar och floppar, lät bäst, såg snyggast ut, har mest välskriven story plus mycket annat. I förrgår publicerade vi den första delen och igår kom den andra. Nu fortsätter vi med tre nya fräscha listor - framröstade av er själva...

Årets buggigaste (länk till Gamereactors Årets buggigaste)
Det är ju tyvärr till stor del för buggarna vi kommer att minnas 2014, ett år då det plötsligt blev standard att släppa icke fungerande spel och sedan låta alla gamers beta-testa genom att spela och buggtesta allt eftersom. Därför saknades det inte bra kandidater till årets buggigaste spel, det fanns rent av alldeles för mycket att välja bland. Enligt er var det dock inget spel som toppade Assassin's Creed: Unity, ett spel så trasigt att Ubisoft såg sig nödgade att kompensera alla som köpt spelet. En annan titel som hade den tveksamma äran att trona på topp var Driveclub, men även resten av spelen på listan är tyvärr också mycket förtjänta av denna listornas skamvrå.

Läsarnas årets spel 2014 (del 3)

(1) Assassin's Creed: Unity
(2) Driveclub
(3) Halo: The Master Chief Collection
(4) Far Cry 4
(5) The Elder Scrolls Online

Detta är en annons:

Årets ljud (länk till Gamereactors Årets ljud)
Med de nya konsolerna tog ljudet ett rejält kliv framåt, inte minst för multiformatstitlar som tidigare tvingats kompromissa mellan DVD på Xbox 360 och Blu-ray på Playstation 3. Kanske är det just därför vi nu hittar fyra multiformatsspel i topp, där det tidigare ofta varit just exklusiva titlar. Allra bäst tyckte ni Alien: Isolation var, och visst, det är svårt att argumentera emot att den geniala ljudmixen bidrog till att ge en extra suggestiv känsla som tillförde ytterligare en dimension till äventyret. Ni gav även cred till Destiny och Driveclub som av er annars betraktas som besvikelser.

Läsarnas årets spel 2014 (del 3)

(1) Alien: Isolation
(2) Destiny
(3) Far Cry 4
(4) Driveclub
(5) Wolfenstein: The New Order

Årets nyutgåva (länk till Gamereactors Årets nyutgåva)
Vissa kategorier är lättare att förutspå än andra. Att Rockstar skulle ta hem förstaplatsen med den ultraambitiösa uppdateringen av Grand Theft Auto V var inte direkt någon högoddsare. Att susa runt i Los Santos i krispigaste 1080p gjorde äventyret som nytt igen och det skulle inte förvåna oss om detta tack vare just denna remake blir ett av de mest spelade spelen även under 2015, både här på redaktionen och bland er läsare. Vi gläds även åt att att remaken av Metro fick den uppmärksamhet det så väl förtjänade.

Detta är en annons:
Läsarnas årets spel 2014 (del 3)

(1) Grand Theft Auto V
(2) The Last of Us
(3) Metro Redux
(4) Pokémon Omega Ruby/Alpha Sapphire
(5) Kingdom Hearts 2.5 HD Remix

Sista delen av läsarnas Årets spel 2014 kommer under morgondagen. Den första delen hittar du på denna länk och den andra delen finns här.



Loading next content