LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      Gamereactor
      artiklar

      Gamereactors Köpguide: Xbox One

      Vi har samlat ihop våra kollektiva åsikter och sammanfattat våra recensioner. Detta är det vi anser vara de tio mest köpvärda spelen till Xbox One

      Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

      * Obligatoriskt att fylla i
      HQ

      Du som hängt med under alla år, läst våra 117 nummer av Gamereactor Magazine vet såklart att vi alltid tillhandahållit en köpguide där vi listat de tio bästa spelen till varje av de olika formaten som vi regelbundet recenserar spel till. Nu är det dags att fräscha upp våra listor här på siten och nu har turen kommit till det vi anser är de tio bästa spelköpen till Microsoft senaste konsol - Xbox One.

      OBS! Samtliga av listorna i Gamereactors köpguide baseras enbart på redaktionens samlade åsikter och har ingenting att göra med försäljningssiffror eller popularitet i form av antal aktiva spelare.

      Gamereactors Köpguide: Xbox One

      (01) Grand Theft Auto V (Take-Two)
      1200 personer spenderade snudd-på två miljarder (!) kronor för att under fyra år sätta ihop vad som med enkelhet klassas som en av tidernas mest omfattande och ambitiösa spelproduktioner. Resultatet är ett makalöst underhållande actionspektakel proppat av spatiala spelmoment, fiffigt strukturerade uppdrag och mängder av dynamik. Att hoppa mellan de tre huvudkaraktärerna är en funktion som bevisar ännu en gång varför Rockstar står sig som en av världens absolut främsta spelutvecklare. Om du bara ska köpa ett enda spel till din Xbox One gör du enligt oss på Gamereactor bäst i att inhandla GTA V. Det är ett mästerverk i ordets rätta bemärkelse.

      Detta är en annons:
      Gamereactors Köpguide: Xbox One

      (02) The Witcher 3: Wild Hunt (Namco)
      När polska CD Project nu knyter ihop monstersäcken och avrundar den mustiga trilogin om Geralt är det via ett expansivt, proppfyllt, varierat, utmanande och fascinerande rollspel som seglar in på andraplatsen på vår köpguide utan större bekymmer. Witcher 3 är till skillnad från många konkurrenter inte förenklat för att passa en bred målgrupp, utan levereras med ett ibland skoningslöst mått av utmaning när spelvärldens mest groteska ruskprickar måste avlivas. Att det dessutom är så snyggt att det känns som att badda ögonen med marshmallows.

      Gamereactors Köpguide: Xbox One

      (03) Titanfall (EA)
      Folket bakom Call of Duty sadlade om, grundare ny studio och bestämde sig för att försöka gjuta nytt liv i actiongenren med en upplevelse fylld av futuristiska jätterobotar, parkour och bitiga puffror. Och tro på fan om inte de lyckades. Titanfall slog ned som en blixt från klar himmel och har under det senaste året erbjudit mängder och åter mängder av timmar av minnesvärt onlineröj.

      Detta är en annons:
      Gamereactors Köpguide: Xbox One

      (04) Project Cars (Namco)
      För Slightly Mad Studios chef Ian Bell var Project Cars ett minst sagt vågat projekt. När ingen av de stora utgivarna ville finansiera en renodlad racingsimulator med ett upplägg som skulle påminna om det i Gran Turismo, frågade Bell istället fansen och skrapade på så sätt ihop lite drygt 30 miljoner kronor vilket innebar att de kunde brassa igång med vad som nu, tre år senare, står sig som ett av de snyggaste och mest beroendeframkallande racingtitlar vi någonsin betygsatt. Project Cars är i stort sett det första spelet i genren som någonsin lyckats göra brutalhård simulation attraktivt även för den icke-initierade spelaren, en bedrift som givetvis bör applåderas.

      Gamereactors Köpguide: Xbox One

      (05) Alien: Isolation (Sega)
      Det finns en rasterfilter som vilar över bilden i Alien: Isolation, ett grönt, flimrande filter, som för tankarna till bilden på en gammal dassig bildrörs-TV - och det är bara en av alla fiffiga detaljer som gör denna ljuvliga skräckstund minnesvärt makaber. Teamet bakom strategiserien Total War laddade eldkastarna och gav sig i kast med att göra skräckspel av Ridley Scotts läbbiga 70-talsskräck och resultatet överträffade alla våra samlade förväntningar. Definitivt ett skräckspel till din Xbox One som du verkligen inte kan vara utan.

      Gamereactors Köpguide: Xbox One

      (06) Ori and the Blind Forest (Microsofts)
      Thomas Mahlers underbart tjusiga indiepärla hittade ett hem i våra kollektiva hjärtan i samma sekund som vi tog de första stapplade plattformsstegen som den kritvita lilla drömdemonen Ori. Det här spelet är så tjyvtjock av snillrik bandesign och perfekt avvägd spelmekanik (för att inte nämna estetiken och musiken) att det stundtals är svårt att inte flåsa likt en upphetsad ungtjur. En perfekt mix mellan Castlevania och Rayman och ett sant mästerverk värt att skaffa Xbox One för.

      Gamereactors Köpguide: Xbox One

      (07) Far Cry 4 (Ubisoft)
      Ubisoft bytte ett solsmekt Söderhavsparadis mot ett snötäckt Himalaya i Far Cry 4 och sällan har en sandlåda varit roligare att leka i än denna. Vi hoppade mellan klipporna, kastade oss ut i ravinerna med fallskärmen i högsta hugg, minerade elefanter, byggde björnfällor och röjde runt i en hemmabyggd helikopter och ställde till med koncentrerat vansinne. En expansiv och vrålläcker spelvärld i kombination med en dynamisk uppdragsstruktur samt otrolig atmosfär gör detta till en ytterst varm rekommendation.

      Gamereactors Köpguide: Xbox One

      (08) Mortal Kombat X (Warner)
      Det doftade ljuvligt av utslitna, sönderstampade tarmpaket redan på förhand och mycket riktigt lyckades Netherrealm Studios överträffa våra högt ställda förväntningar med ett fightingspel fyllt av kvaliteter. Tidigare har spelserien alltid varit lite av en skrattframkallande outsider som få strykfans tagit på allvar men med det djup och den balans som X erbjuder är det verkligen dags att ta Scorpion och gänget på största allvar. Den här gången är det fighting på riktigt.

      Gamereactors Köpguide: Xbox One

      (09) Sunset Overdrive (Microsoft)
      Teamet bakom Ratchet and Clank kastade oss in i en underbart bisarr, färgsprakande spelvärld - som ni läsare korade till årets näst bästa design - där en läskigt stark energidryck förvandlat stora delar av mänskligheten till frustande ultramonster. Mitt i denna mumsiga sörja hamnar spelaren som får i uppdrag av bryggeriet att städa upp slasket efter bästa förmåga. Vanvettiga stunts, sanslöst tempo och underbart fantasifulla vapenkreationer gör Sunset Overdrive till en mycket minnesvärd upplevelse som du faktiskt inte får missa.

      Gamereactors Köpguide: Xbox One

      (10) Halo: The Master Chief Collection (Microsoft)
      Spelet vi recenserade och spelet som sedan, tre veckor senare, släpptes skiljde sig åt en del. Den färdiga produkten fungerande nämligen inte alls (vilket recensionsversionen naturligtvis gjorde). Detta gjorde många av er besvikna och vi förstår såklart frustrationen. Nu, ett halvår senare, har Microsoft arbetet febrilt med att laga The Master Chief Collection och spelet är idag så bra som det såklart borde ha varit när det släpptes. Här trängs några av actiongenrens främsta äventyr i uppgraderad form och multiplayerdelen är som vanligt när det gäller Halo riktigt, riktigt underhållande och i flera fall klassledande.

      Köpguiden till PC: LÄNK!

      Köpguiden till Playstation 4: LÄNK!

      Köpguiden till Wii U: LÄNK!



      Loading next content