LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      Gamereactor
      artiklar

      Gamereactors Köpguide: PC

      Vi har samlat ihop våra kollektiva åsikter och sammanfattat våra recensioner. Detta är det vi anser vara de tio mest köpvärda spelen till PC

      Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

      * Obligatoriskt att fylla i
      HQ

      Du som hängt med under alla år, läst våra 117 nummer av Gamereactor Magazine vet såklart att vi alltid tillhandahållit en köpguide där vi listat de tio bästa spelen till varje av de olika formaten som vi regelbundet recenserar spel till. Nu är det dags att fräscha upp våra listor här på siten och nu har turen kommit till det vi anser är de tio bästa spelköpen till PC.

      OBS! Samtliga av listorna i Gamereactors köpguide baseras enbart på redaktionens samlade åsikter och har ingenting att göra med försäljningssiffror eller popularitet i form av antal aktiva spelare.

      Gamereactors Köpguide: PC

      (01) Grand Theft Auto V (Take-Two)
      Att Rockstars episka dunderfemma regerar listtoppen till såväl PC som Playstation 4 och Xbox One är knappast någon slump. Nej. Detta är, damer och herrar, ett spel som vi utan någon som helst tvekan håller som ett av de absolut bästa vi någonsin haft nöjet att betygsätta. Att hoppa mellan de tre huvudkaraktärerna, njuta av kontrasterna mellan Michaels lyxiga stekarliv och Trevors jämnbruna landsortsmisär, är tillsammans med en sanslöst välgjord spelstruktur och otrolig atmosfär bara några av anledningarna till varför GTA V regerar denna lista. Om du bara ska köpa ett enda spel till din PC just nu, köp detta.

      Detta är en annons:
      Gamereactors Köpguide: PC

      (02) Bioshock Infinite (Take-Two)
      Ken Levines problemkantrade utveckling av den andliga uppföljaren till mästerverket Bioshock resulterade (till slut) i ett underbart actionäventyr proppat med karaktär, intelligens och spännande tankegångar. Vi älskade vår resa tillsammans med Booker och Elizabeth och glömmer aldrig någonsin slutet och hur Levines historia om rasism och kontroll berörde oss.

      Gamereactors Köpguide: PC

      (03) The Witcher 3: Wild Hunt (Namco)
      CD Projekt Red laddade bössan ordentligt för att bjuda på ett värdigt avslut på Witcher-trilogin och levererade ett lika mastigt som episkt rollspel. Räkna med att plöja ner åtminstone 100 timmar innan du känner dig någorlunda klart med 2015 års hittills bästa äventyr, och tillika världens just nu överlägset snyggaste spel. Och som bekant är det som absolut allra bäst till just PC.

      Detta är en annons:
      Gamereactors Köpguide: PC

      (04) Starcraft II: Wings of Liberty (Blizzard)
      Blizzard tog i från tårna när de efter 12 års tid uppgraderade världens bästa realtidsstrategispel. Wings of Liberty var lika balanserat som det var expansivt, utmanande, beroendeframkallande och läckert designat. Vi på Gamereactor tillbringade månader tillsammans med Jim Raynor och försakade såväl mat som sömn och toalettbesök och om du endast ska köpa ett enda strategispel till din speldator rekommenderar vi Starcraft II som dessutom expanderats i omgångar vid det här laget.

      Gamereactors Köpguide: PC

      (05) Project Cars (Namco)
      Studion bakom Need for Speed: Shift använda fansens pengar för att utveckla racingsimulatorn som egentligen skulle bli GTR 3 men slutade som något större, något mer anpassningsbart och attraktivt även för icke-initierade racingtokar. Project Cars är bäst till PC av de tre versioner som släppts och det är ett underbart spel som kan vara båda förlåtande, förhållandevis enkelt och skoningslöst ultrarealistiskt och olidligt utmanande. Grafiken är makalös, onlineracingen fungerar strålande och bilfysiken är farligt nära simulatorer som iRacing och Rfactor 2.

      Gamereactors Köpguide: PC

      (06) Diablo III (Blizzard)
      Världshistoriens snabbast säljande PC-spel (3,5 miljoner exemplar såldes på lite drygt 22 timmar) är också ett av de roligaste titlarna vi haft nöjet att testa under de 13 levnadsår som Gamereactor existerat. Fullt ös - medvetslös med gamla smiskpåsen Deckard Cain är vad som erbjuds och trots initiala problem med såväl auktionshuset som en del dryga buggar mår Diablo III just nu bättre än någonsin. En mycket varm rekommendation från vår sida.

      Gamereactors Köpguide: PC

      (07) Portal 2 (EA)
      Half-Life-studions mustiga dunderpussel fick en uppföljare värd varenda litet öre då man inte bara stoppat in ännu mer rysligt finurliga problem utan även byggt ett otroligt belönande och lyckat samarbetsläge som lät oss pussla tillsammans. Portal 2 är ett av de mest unika spelen till PC idag och en titel vi absolut anser att du bör ha i spelhyllan.

      Gamereactors Köpguide: PC

      (08) The Stanley Parable (Galactic Cafe)
      I unika The Stanley Parable tas narrativ i spel till en ny nivå. Det understryker problemen med mediets berättande, granskar dess brister och hånar sina egna brister. Hur det samtidigt lyckas vara en gripande berättelse i sig är närmast obegripligt. Redaktionen har fortfarande inte lyckats utröna allt spelet vill säga, men vad än det kan tänkas vara är det både välformulerat, välpaketerat och har redan fullkomligt förändrat vår uppfattning om vad ett spel kan vara. Missa för sjutton gubbar inte denna unika pärla.

      Gamereactors Köpguide: PC

      (09) Far Cry 4 (Ubisoft)
      En bindgalen diktator klädd i ljusrosa skinnkläder, en spelvärld fylld av underbar variation samt vertikalitet som till skillnad från de tre föregångarna uppmuntrar till mer tredimensionellt utforskande samt spelmekanik som hör till genrens främsta. Att Far Cry 4 dessutom är hutlöst snyggt, ombytligt och atmosfäriskt gör knappast saken sämre.

      Gamereactors Köpguide: PC

      (10) World of Warcraft (Blizzard)
      Ljusrosa isbjörnar, mörklila nattalver, frustande fula orcher fyllda med textursprickor samt pandor som hoppkickar varandra i nyllet. Det låter inte särskilt roligt men alla vet att Blizzards mustiga onlinefest är en av de största spelsuccéerna genom alla tider. Vi gillar verkligen den senaste expansionen och rekommenderar World of Warcraft trots att det vid det här laget faktiskt är 11 år (!) gammalt.

      Köpguiden till Playstation 4: LÄNK!

      Köpguiden till Wii U: LÄNK!

      Köpguiden till Xbox One: LÄNK!



      Loading next content