Svenska
Gamereactor
artiklar

Kims drömutannonseringar

Redaktionen fortsätter att lista spelen vi drömmer om ska utannonseras...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är några månader kvar till E3 2016 och spelshowen ser på förhand ut att bli avsevärt mycket blekare än fjolåret då jättar som Activision och EA beslutat sig för att inte köpa bås på mässgolvet. Trots detta vet vi med säkerhet att det kommer att spruta ut stekheta utannonseringar och eftersom vi som spelgalningar gärna drömmer oss bort till en framtid proppad av önsketitlar, har vi på redaktionen satt ihop en artikelserie där vi alla skriver om våra drömutannonseringar. Nu har turen kommit till nytillskottet Kim.

Kims drömutannonseringar

Fear Effect 3 (PC, Playstation 4, Xbox One)
Chanserna att någon skulle ta på sig att återuppliva Fear Effect är i princip lika med noll, trots att licensen är ute och redo och användas. Det hindrar dock inte mig från att drömma om ett äventyr med lika många delar Metal Gear Solid som Resident Evil kryddat med lite Grim Fandango, fullsmetat med en ultratight story, uppdaterad spelkontroll och krispig cel-shadad grafik. Jag vill smyga runt i Hong Kong på neonupplysta gator mitt i natten och kasta knivar på elakingar och lösa pussel på bakgatorna i New York. Varför inte passa på att fixa ett co-op läge för två personer där båda behöver jobba tillsammans för att komma fram till svårnavigerade platser eller helt rensa en fiendebas från varsitt håll utan att någon blir upptäckt.

Kims drömutannonseringar
Detta är en annons:

Avengers: The Game (PC, Playstation 4, Xbox One)
Det var på tapeten, en kort stund. Ett spel baserat på Avengers sett ur förstapersonsperspektiv. Det nådde aldrig ut i handeln men varför inte ge en anrik utvecklare som Rocksteady fria tyglar att skapa ett actionspel där jag får alternera mellan Captain America, Spider-Man, Iron Man, Hulk och alla andra. Gärna sett ur tredjepersonperspektiv med en snyggt sammansatt historia löst baserat på Civil War, med svulstigt snygga explosioner och kvick dialog. Skippa allt vad multiplayer heter och fokusera på berättandet och karaktärsrelationer. Det här skulle kunna bli precis hur bra som helst och jag känner saliven rinna från mungipan nu när jag tänker på det.

Kims drömutannonseringar

Crash Bandicoot 4 (Playstation 4)
Jag vet att Naughty Dog inte är ägare till stackars Crash längre och jag vet att spelmaskotar idag är lika populära som vinterkräksjukan men jag önskar, hoppas och ber att jag en dag får axla rollen som den tvåbente pungråttan i jakten på Dr Cortex igen i just Naughty Dogs regi. Jag vill inte ha den påtvingade sandlådelösningen som är så populär idag utan istället en klassisk övervärld med valbara banor och med avstickare till hemligheter och annat kul. Jag vill hoppa på krabbor, snurra sönder lådor och samla på äpplen tillsammans med den ikoniska masken Aku Aku och fnissa hysteriskt varje gång Crash visar sina känslor med övertydliga ansiktsuttryck. Vid det här laget hade jag även accepterat en remake på det första spelet i 1080p till Playstation 4 likväl som ett helt nytt spel.

Kims drömutannonseringar
Detta är en annons:

Age of Empires 4 (PC)
Realtidsstrategi som genre har varit på lite dekis under många år med få supertitlar och nu behöver jag verkligen Age of Empires 4. Jag vill starta i en grotta i ett litet pyttesamhälle och börja utforska civilisationens alla aspekter samt försvara mina gränser och bege mig ut på korståg för att erövra ny mark. Ge mig en kampanj som börjar på stenåldern och slutar i en nära framtid där jag under spelets gång ställs inför val om vilka allianser som ska knytas och vilka som ska förgöras, direkt på slagfältet och inte i tråkiga menyer. Blanda också in en näve historiska personer som kan rekryteras, en historia med släktband som följer med från början till slut som i tredje spelet och sen så kommer jag aldrig gapa om ett strategispel igen.

Kims drömutannonseringar

Tony Hawk's Pro Skater 6 (PC, Playstation 4, Xbox One)
Jag vill att vi tar och idiot-raderar hädelsen som var Tony Hawk's Pro Skater 5 ur våra minnen och istället tänker vi tillbaka på seriens höjdpunkt, nummer tre. Jag vill ha ett nytt spel i samma stil och superba upplägg. Ingen som helst realism behövs här och jag vill aldrig behöva gå av min bräda. Jag vill bara ha fantastiska banor fyllda till bredden med ramper och rails och en hel drös med originella uppdrag. Ett stöddigt och högljudd soundtrack och ny modern grafik. Släng sen in ett schysst party mode både online och offline och en baneditor som jag kan försvinna i, dagar i sträck. Tony Hawk förtjänar ett värdigt avslut på sin långa spelkarriär, och det gör vi också.



Loading next content