Svenska
Blog

Kan vi få The Disney Afternoon Collection till bärbara konsoler tack?

Vi har ju under den gångna veckan haft lite av en specialvecka då vi fokuserat och riktat extra mycket kärlek till de miljontals pixlar som format oss till de vi är idag. Jag har själv bidragit med en recension av det ytterst charmiga Beat Cop (recension kan du läsa här). Utöver det har jag mest suttit och redigerat ett pixelbaserat monster för en kurs i skolan. Sammanträffande nog.

Och nu tänkte jag bidra med mina avslutande två cent, genom att snacka lite om något pixelbaserat som jag skulle vilja se - nämligen The Disney Afternoon Collection. Vi vet redan att den kommer landa den 18:e april och då innehålla Chip 'n Dale: Rescue Rangers, Chip 'n Dale: Rescue Rangers 2, Duck Tales, Duck Tales 2, Darkwing Duck och Tale Spin. I princip allt som krävs för att jag ska bli nöjd. Plattformerna för dessa plattformare är PC, Playstation 4 och Xbox One, något som jag är lite humpf över. Om jag ska vara ärlig.

Missförstå mig rätt, jag ser fram emot att njuta i stora mängder men jag skulle helst av allt se det i bärbart format. Tänk er att dra fram antingen Nintendo DS, mobilen eller PS Vitan, stoppa in hörlurarna och till tonerna av Ducktales-temat beskåda pixlarna i all dess glory? För spontant känns det som om den här typen av plattformshoppande är som klippt och skuren för bärbara? Inte för att jag just nu känner för att diskutera hur djup eller platt en plattformare kan vara, men ändå känns graden av komplexitet precis lagom. Och att fila på banan som tagit evigheter på bussen på vägen hem..., låter inte helt fel?

Kan vi få The Disney Afternoon Collection till bärbara konsoler tack?

Det här till bärbara format, ja?

HQ