Svenska
Blog

Sopdemonen

Om jag var en demon så skulle jag vara en demon som bor i soptunnor och äter folks sopor. "Är det inte bara en tvättbjörn eller typ en hemlös alkis?" tänker du säkert (din JÄVEL!). Yeah typ, men jag skulle vara läskig och konstig när jag äter sopor och skulle slita ner alla kräk som inte sopsorterar korrekt, dräpa dem och sen lägga kroppsdelarna jag inte käkar i gröna kompostpåsar. En slags miljöpartist demon, ett sägen skapad för att få framtidens svenska barn att inte blanda glas och metall när dem slänger skräp.

Jag skulle leva där nere i mökret, du vet i sånna där jättedjupa sopcontainrar som är typ grävda ner i marken, där skulle jag leva och vänta på avfall. Väsa ett "Taaack" när folk sopsorterar korrekt och när en extra saftig spillpåse med godsaker dunsar ner i min lya.

Kanske skulle du kunna se min vridna form om du stannade upp någon gång och skådade ner in i soptunnans mörker, se rörelse, något som andas och om du verkligen fokuserade blicken (kisade så hårt att rynkor uppenbarar sig vid ögonvrån) då kanske du skulle kunna bevittna ett par underliga grönsilvriga ögon som stirrade tillbaka upp mot dig.

Sopdemonen

Artist's rendition av Sopdemonen.       

HQ