Svenska
Blog

Fredagstipset (107)

Det är fredag och värmen är äntligen här. Så fort jag publicerat detta inlägg tänker jag återgå till solstolen och mina serietidningar. Till dig som läser önskar jag en riktigt trevlig helg och att solen skiner lika härligt hos dig som hos mig!

Girlboss

Jag var mycket skeptisk till en början. Girlboss är ytterligare en exklusiv serie hos Netflix som jag såg igenom på bara några dagar. Serien handlar om den smått märkliga Sophia som inte alltid passar in så väl. Hon viker sig inte för någon och efter att hon blivit av med jobbet bestämmer hon sig för att göra något hon verkligen vill. Hon tänker börja köpa vintagekläder och sedan sälja dem ännu dyrare på eBay.

Varje avsnitt är drygt 20 minuter långa och hela serien består av tretton avsnitt så det tar inga tider att se den. Det är en lättsam TV-serie som är baserad på boken med samma namn som fungerar alldeles utmärkt som underhållning. Jag skulle inte vilja säga att den är fantastisk men jag fann den ändå underhållande. Den skriker också ganska mycket girlpower vilket jag inte hade några som helst problem med utan snarare gillade. Mina kvinnliga vänner har alla uppskattat serien men jag tror inte det spelar någon roll om du är man eller kvinna. Har du serietorka och behöver något lättsamt i stil med New Girl så kan jag rekommendera Girlboss.

Fredagstipset (107)

HQ