Svenska
Blog

Topp 5 - Årets Spel 2015 (3)

Då var det dags för den tredje placeringen på denna lista, och tycker man att föregående placeringar varit kontroversiella lär man nog gå i taket över att se denna titel komma så högt upp som den gör. Vilket jag definitivt kan förstår varför, även fast jag inte håller med. Och spelet i fråga är naturligtvis...

3. Star Wars Battlefront

Det finns mycket att säga om det senaste Star Wars Battlefront, såsom Season Passet som kostar nästan lika mycket som spelet självt, innehållet som känns som det grövsta för priset, samt så finns det en oro över hur länge spelet verkligen kommer hålla.

Men som en som älskade de äldre spelen när det begav sig, tycker jag samtidigt att det nya Star Wars Battlefront lyckats leverera på precis de punkter som jag både hade hoppats på och förväntat mig. Att spela Battlefront har för min del varit en ren och skär fröjd med mycket underhållning.

Visst håller jag med om att spelet är casual, men det ser jag personligen som något positivt. Vill jag spela mer seriösa matcher vänder jag mig till Rainbow Six: Siege, men om jag bara vill ha kul för stunden och inte ta det på alltför stort allvar så fungerar Battlefront ypperligt väl.

Att det dessutom bjuder på den absolut bästa Star Wars-känslan som någonsin har skådats i ett Star Wars-spel förtjänar verkligen att nämnas. Grafiken är bland det snyggaste som sett dagens ljus under det här året, och precis som i vanlig ordning har Dice lyckats galant med ljudet. Det känns verkligen som att jag deltar i ett slag som kunde ha varit med i filmerna när jag spelar Battlefront, vilket enligt mig alltid varit det bästa med de äldre Battlefront-spelen också.

I slutändan måste jag helt enkelt kapitulera för Star Wars Battlefront, då det utan tvekan är det mest underhållande och beroendeframkallande multiplayerspelet som jag haft nöjet att sätta tänderna i under 2015.

Topp 5 - Årets Spel 2015 (3)

HQ