Svenska
Blog

Det vart lite fynd från Black Friday

Det borde inte ha undgått någon att det var Black Friday igår, vilket borde ha framgått av all reklam, mail och Facebook-statusar som antingen berättar vilka Black Friday-köp de gjort eller bara måste få ur sig vilken onödig högtid det är. För precis som med Melodifestivalen finns det absolut inget mellanläge på Facebook.

Jag gjorde inga massiva fynd direkt, då min studentbudget helst egentligen inte vill tillåta nöje men som jag ändå kämpar emot. Det som jag hoppades på att få till ett bra pris var Titanfall 2, som jag gått och varit sugen på ett tag nu då jag till skillnad från både Battlefield och Call of Duty aldrig spelat det. Så det vart ett knippe Titanfall 2 för nästan halva priset, samt en ny HDMI-kabel då den nuvarande jag har till PS3an glappar med jämna mellanrum och verkligen var i behov av att bytas ut, så det var ju tur att et fanns en billig HDMI-sladd att plocka på sig.

Beställde även hem några filmer i form av Sharknado, Sharknado 2 och Sand Sharks, som det dock inte var någon rea på men eftersom de ändå var billiga fick de slinka med. Märkligt val kanske med tanke på vilka andra, nyare och förmodligen bättre, filmer som reades under gårdagen. Men har man som jag en förkärlek till både B-filmer och hajfilmer blir det såklart svårt att låta bli, speciellt när det är den oslagbara kombinationen B-film med hajar!

Inga imponerade inköp direkt kanske med undantag från Titanfall 2, men äsch vad fan, jag känner mig nöjd i alla fall.

HQ