Svenska
Blog

Fyller 22 år

Det här med ålder är något som de senaste åren nästan varit helt ointressant för mig. Jag vet inte om det är för att jag "vuxit upp" och inte bryr mig om vilken ålder jag uppnår varje år, eller om det är bristen på milstolpar som känns värda att fira. Lustigt nog var jag fullt övertygad för bara någon vecka sedan om att jag redan var 22 år, men hade ändå svårt att förstå hur jag skulle fylla 23.

Men trots att jag verkar ha en viss apati för ålder, är det ändå kul att fira ens födelsedag. Har mestadels firat med familjen, även med ett par släktingar som kom på besök. Jag gillar personligen att hålla det relativt litet och mer intimt, är inte så mycket för när det blir stora kalas med massa släktingar. Speciellt när hälften av personerna på kalas är som främlingar som en aldrig har träffat i sitt liv förut (eller åtminstone inte kan komma ihåg det, för att en själv varit typ ett litet barn).

Har naturligtvis fått en del fina presenter och en god tårta. Som ett (stort) plus i kanten ska jag även åka iväg och se Spider-Man: Homecoming. Precis... nu, så jag får ursäkta för ett oerhört abrupt avslut på denna lilla blogg!

HQ