Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Dutch
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Top 10: Spider-Man Villains (#9)

Spider-Man är en karaktär med ett stort urval av "villains" och självklart finns det då några som man favoriserar framför de andra. Under de närmsta dagarna kommer jag nu att avslöja vilka fiender som platsar i min personliga "Top 10" lista ur Spideys fiendegalleri:

9. ELECTRO

Maxwell Dillon aka Electro är en karaktär som också kom in i bilden ganska tidigt när han introducerades i "Amazing Spider-Man #9". En elektriker som en dag blev träffad av blixten och sedan blev en levande form av elektricitet. Även om han ibland klär sig lite fånigt så är Electro en otroligt farlig villain och kan lätt döda sina offer med en hög volt på sin elektricitet. Många gånger har vi sett Spidey bli träffad av Electros attacker för att sedan befinna sig i ett nästan förlamat tillstånd. Som tur är Peter något av ett geni, och detta kombinerat med hans "Spider-Sense" gör att han alltid lyckas besegra Electro på smarta uttänkta vis.

Electro hör hemma på min lista eftersom att han är så otroligt farlig och ofta får Spider-Man att behöva planera in nya strategier för att besegra honom. Att de sedan valde att skopa den grön/gula dräkten i "Amazing Spider-Man 2" är inget jag säger emot.