Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Top 10: Spider-Man Villains (#8)

Spider-Man är en karaktär med ett stort urval av "villains" och självklart finns det då några som man favoriserar framför de andra. Under de närmsta dagarna kommer jag nu att avslöja vilka fiender som platsar i min personliga "Top 10" lista ur Spideys fiendegalleri:

8. SANDMAN

Sandman är även han en karaktär som debuterade väldigt tidigt in i tidningarna (Amazing Spider-Man #4) och klassas därefter som ett "original". Även om Spider-Man, i det första numret, faktiskt besegrade Sandman med hjälp av en dammsugare (japp.. en dammsugare..) så har han idag formats till en av Spideys mäktigaste fiender. Hur slåss du mot en sandstorm? Hur slåss du mot en sandlavin? Hur slåss du mot ... Sand? Detta är problem som vår käre Spider-Man måste tampas med varje gång Sandman anfaller och det finns aldrig en enkel lösning. Jag gillar också Sandman för det faktum att han är en personlighet som haft problem med sitt val av brottslighet. Denna karaktär har nämligen växlat mellan att jobba för Sinister Six OCH Avengers! Just för att han är en karaktär som har försökt kämpa mot sin onda sida gör honom till en intressant villain att följa.

Sandman har många gånger fått Spider-Man på knän och är en villain som många andra hjältar i Marvel har blivit tvungna att tampas med. Just för att han är ett sådant mäktigt hot, kombinerat med hans intressanta historia, gör honom till ett givet val. Som Spidey villain hör han definitivt hemma på min Top 10 lista och det finns de inga dammsugare i världen som kan stoppa.