Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Dutch
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Top 10: Spider-Man Villains (#7)

Spider-Man är en karaktär med ett stort urval av "villains" och självklart finns det då några som man favoriserar framför de andra. Under de närmsta dagarna kommer jag nu att avslöja vilka fiender som platsar i min personliga "Top 10" lista ur Spideys fiendegalleri:

7. RHINO

Rhino är en karaktär som debuterade i "Amazing Spider-Man #43" och har sedan dess varit en av Spider-Mans populäraste fiender. Efter ett experiment där man kombinerade en stark sorts polymer till hans kropp fick han krafter över de mänskliga gränserna. Denna "dräkt" som nu är en del av honom ger Rhino bl.a. otrolig styrka, snabbhet och uthållighet. Rhino är en karaktär som fått min respekt genom mina år av läsning då han faktiskt lyckats "besegra" Spider-Man. Jag minns tydligt i ett nummer efter "Civil War" hur en galen Rhino inte bara besegrade Spidey, men också slog sönder honom tills det bara var en trasig kropp och blod kvar. Lyckligtvis överlevde Spider-Man men det var verkligen en upplevelse att få se Peter vara så nära döden tack vare denna bjässe. Den läsupplevelsen gav mig en tydlig bild av vad Rhino faktiskt är kapabel till att göra.

Rhino är en karaktär som utan tvivel hör hemma på min lista då jag verkligen diggar detta galna "djur" som villain. För det är exakt vad Rhino är, han är ett djur.. ett galet vilddjur som kommer att slå sönder, trampa och krossa dig tills det inte finns någonting kvar..!