Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Top 10: Spider-Man Villains (#6)

Spider-Man är en karaktär med ett stort urval av "villains" och självklart finns det då några som man favoriserar framför de andra. Under de närmsta dagarna kommer jag nu att avslöja vilka fiender som platsar i min personliga "Top 10" lista ur Spideys fiendegalleri:

6. KRAVEN THE HUNTER

Ja, då har vi anlänt till plats nummer #6 och här placerar jag då in "Kraven the Hunter". Kraven fick en hyfsat tidig debut, då i "Amazing Spider-Man #15" och har sedan dess jagat vår käre spindel. Kraven är en jägare som lever från en egen kod av "ära" och vill därmed visa alla världens byten att han är mäktigare. Men Kraven är mycket mer än bara en billig Tarzan kopia, då han initierat sig själv med ett serum som ger honom styrka som kan jämföras med Spider-Mans. Utöver det så håller han även kunskaper att döda ALLT levande, kan spåra byten i de svåraste omständigheterna och analyserar dem noga i sin miljö innan han anfaller. I det kända "mörka" arcet Kravens Last Hunt lyckades faktiskt Kraven att döda Spider-Man, för att sedan begrava honom. I slutet av arcet får vi se att Spidey blev begravd "levande" (då drogad och inte död), men genom detta bevisade Kraven tydligt att han KAN döda Spider-Man OM han vill.

Kraven är en karaktär som faktiskt skrämmer mig. Han har tydligt bevisat att han kan döda Spider-Man och hans metoder är grymma och omöjliga att förutsäga. Han är en karaktär som i olika medier kan framstå som lite "fånig" men i serietidningarnas värld är det verkligen raka motsatsen, och jag lovar dig.. du vill INTE vara ett av Kravens byten!