Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Top 10: Spider-Man Villains (#5)

Spider-Man är en karaktär med ett stort urval av "villains" och självklart finns det då några som man favoriserar framför de andra. Under de närmsta dagarna kommer jag nu att avslöja vilka fiender som platsar i min personliga "Top 10" lista ur Spideys fiendegalleri:

5. CARNAGE (CLETUS KASADY)

Cletus Kasady, en psykopat och mördare, som lever för att döda, kombinerades med en organism född från symbioten: Venom. Denna nyfödda och galna "symbiot" hittade då sin väg till Kasady. Efter detta föddes en av Spider-Mans mäktigaste och farligaste villains.. Carnage! Carnage är en av Spideys värsta fiender just för att han inte känner skuld eller hinder för sitt agerande. Han mördar, slaktar, förintar och förstör ALLT i sin väg för att det är "kul"! Dessutom är han betydligt mycket starkare än Spider-Man vilket har krävt samarbete med Avengers, andra hjältar och t.o.m. Venom för att besegra honom. Men samtidigt är det precis därför som jag gillar Carnage, då det alltid blir ett större "allvar" till handlingen så fort han är med i tidningarna.

Han tvingar föräldrar att döda sina barn och han njuter av att få slita dig i bitar! Symbioten Carnage är inte bara ett hot för Spider-Man.. han är ett hot för hela Marvel-Universe!