Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Mer bilder på bilen (från Motormässan)

Skrivet av Petter den 27 maj 2017 kl 20:45

Tanken är såklart att min bror tillika fotograf Måns ska plåta (som Jonas säger, ungdomligt 08:ig som han äro) bilen till veckan, ordentligt. Och sätta ihop en liten videoblogg där jag tänker gå igenom allt som gjorts, varenda liten detalj. Det kommer, som utlovat. Men först några klåparbilder som jag tog under förmiddagen idag.

Bilen är polerad med 3D:s HD Cut + Polish samt vaxad med Chemical Guys Concourse-pastavax, tio lager.

Min Gundam GT-R är äntligen färdig...

Skrivet av Petter den 27 maj 2017 kl 20:42

Vilken resa. Vilken vinter. Underbart projekt som aldrig hade varit möjligt om det inte varit för mina vänner Davva / Freddan. De gubbarnas insats här går inte att sätta en prislapp på och hela vägen fram till igår då vi stod i nio (!) timmar och tokpolerade/vaxade inför dag ett på Motormässan Östersund 2017 - var de lika entusiastiska som jag varit. Stefan och Fingal var också med under gårdagen och slet som djur för att vi skulle få färdigt allt, inklusive tio lager Concourse-pastavax och säkert fem lager Butter Wet Wax på fälgar och fönster. Magisk prep-fredag och en riktigt lyckad första-omgång av årets mässa. Imorrn hoppas jag på att kunna norpa något slags pris.

UFC Fight Night: Gustafsson vs Teixeira

Skrivet av Petter den 26 maj 2017 kl 13:32

UFC Stockholm (UFC Fight Night: Gustafsson vs Teixeira) smäller igång på söndagkväll och givetvis (naturligtvis) är jag toppentaggad. Jag kommer inte att vara på plats i Globen (eftersom jag anser att UFC är snudd-på värdelöst att se, live) men kommer att se hela rasket via Viaplay, från 20:00 och hela vägen till huvudfighten som "tros" dra igång vid 23-snåret. Som vanligt har jag tippat lite på det jag anser vara de mest intressanta matcherna.

Alexander Gustafsson vs Glover Teixeira
Vår "main man" i UFC slår tillbaka på söndag då han hoppas kunna klå Glover för att på så sätt säkra en titelfight mot den som vinner mellan Cormier och Jones senare i sommar. Jag hoppas och tror att Alex kommer att vinna tack vare sin överlägsna teknik, tack vare strålande fotarbete. Glover är långsam och stationär och kommer säkert att försöka träffa Gus tidigt och därmed försöka avsluta på samma sätt som Rumble gjorde i matchen mot Alexander... Men jag tror att han kommer att misslyckas. Gus via domslut, enhälligt. Är min "prediction".

Reza Madadi vs Joaquim Silva
Kungen-av-handväskor® kommer under söndagkvällen möta Joaquim Silva och jag tippar Reza via ground and pound. Hans brottning är för bra och han är för stark, för offensiv. Silva har brutalt bra grappling men kommer att bli överkörd av Reza här.

Volkan Oezdemir vs Misha Cirkunov
Jag trooor att detta kan bli galans bästa match. Två obesegrade, europeiska, unga, hårtslående sluggers som både vill visa vad de verkligen går för på söndag. Volkan såg bra ut i sin UFC-debut och jag tror att han har en mycket ljus framtid inom sporten men mot Misha Cirkunov kommer han att köra på grund. Varför? För att Misha Cirkunov är den mest lovande 205 pounds-fightern inom UFC just nu. Karln är direkt otäck och kommer att söva Volkan tidigt.

Vilka tror du kommer att vinna på söndag?

Red Hot Chili Peppers med en chilipeppar

Skrivet av Petter den 26 maj 2017 kl 13:18

Haha, vilken jevvla idé. Spela Red Hot-covers endast med hjälp av chilifrukter (och en bas, förstås). Och ja, det svänger ju (minst sagt). Det svänger mer än vad Red Hot själva svängt under hela deras existens. Och då är jag extra snäll (eftersom det är fredag). Du bör såklart kika in: Länk

Redigt sugen på Tekken 7

Skrivet av Petter den 26 maj 2017 kl 12:37

Jag är redo. Min kropp är redo, som Reggie skulle ha sagt. Tekken 7 är lite drygt en vecka bort nu bara och här på Gamereactor mottog vi collectors-utgåvan under onsdagen (dock utan själva spelet, som kommer nästa vecka enligt Namco). Jag har lekt lite med Kaz-gubben som följde med i den gigantiska jättelådan samt kikat igenom en rad gameplay-klipp under morgonen, något som bara ökat på mitt spelsug ytterligare. Jag har, till skillnad från Jonas och Kim, inte ens rört arkadversionen heller så jag är kanske ännu mer förväntansfull. Hoppas/hoppas/hoppas att Tekken 7 blir en återgång till riktig storform för denna legendariska spelseries del. Jag håller fortfarande Tekken 5 som världens nästa bästa slagsmål och hoppas innerligt att "udda vs jämnt"-förbannelsen kommer att gälla även beträffande del sju.

Hur laddad är du inför premiären av Tekken 7?