Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
FacebookFacebook

Galen höst...

Skrivet av Samba_p den 15 juli 2014 kl 08:23

Efter E3 2014 så handlade det mycket om hur alla bra spel vi ser fram emot inte släpps fören nästa år, vilket inte är helt fel, spel som Arkham Knight, The Division och The Witcher blev alla flyttade till 2015. Men nu är hösten snart här och jag vet inte hur jag ska ha tid att spela allt. Allt börjar med Minecraft i Augusti för att sedan fortsätta med Destiny, Forza Horizon 2, AC Unity, Master Chief Collection, Happy Wars och Far Cry 4, en majoritet av dessa spel kan lätt spelas i 100+ timmar och detta är bara på Xbox One. GTA V på X1 borde kanske vara med på min lista men tänker inte betala 600kr för bättre grafik, dom måste erbjuda något mer.

Kanske den bästa spel hösten i manna minne och detta trots att många spel blev flyttade till 2015. Skulle gärna vilja se era spel listor inför hösten, vare sig det är på X1, PS4 eller PC, så jag kan se om jag har missat något jag borde spela.

Bungie Day

Skrivet av Samba_p den 7 juli 2014 kl 07:11

Bungie day är här och vi kan förvänta oss en hel del godsaker gällande Destiny, det ryktas om att Bungie äntligen kommer att utannonsera en collectors edition och att dom första Beta koderna kommer att börja skickas ut. Hur som helst det verkar som att allt kickas igång runt 9am Pacific time vilket blir runt 18.00 för oss vikingar.

Med bara 2 månader kvar till launch så borde folk passa på att aktivera alla samlar kort koder som har släppts hittills, dessa kommer att ge oss lite gratis saker i spelet. Bungie gav bort en massa samlar kort under förra årets Gamecom och på dessa kort fanns det koder som folk kunde dela med sig av, vi vet inte exakt vad vi kommer att låsa upp men det vore dumt att missa det. Länken innehåller alla koder och hur du skriver in och aktiverar dom. http://www.bungie.net/7_Destiny-Trading-Cards-Online-Unlocks/en
/Forum/Post?id=65928763#referred-Destiny

Ryan Davis, ett år senare

Skrivet av Samba_p den 5 juni 2014 kl 10:34

Vet inte hur många på denna sida som besöker Giantbomb, personligen så hittade jag sidan i början av 2013. Härliga snubbar med min typ av humor och smak av spel, efter första podcasten så va jag såld. Spola fram klockan ett halvår, Ryan David, en av grundarna av GB och host av Giantbombcast ska gifta sig och berättar att han kommer vara borta några veckor, detta va hans sista podcast. Någon vecka senare får vi den hemska nyheten, Ryan David 34 år och nygift har gått bort i sömnen.

Kan inte förklara vilken chock detta va, i ett halvår hade jag hört hans röst i princip varje vecka, 34 år gammal, det finns bara inte. Nu har det nästa gått ett år, sitter och lyssnar på förra årets E3 avsnitt och Ryan låter som han alltid gjorde, som om inget ha hänt året som varit.

Virtual Reality

Skrivet av Samba_p den 18 februari 2014 kl 09:46

PrioVR klarade precis sitt kickstarter mål och STEM fick just konkurrens. Det som får mig att tro att saker som detta kommer att lyckas och ändra på gaming i framtiden är just konkurrens situationen. Bland omnidirectional treadmills så har vi Cyberith och Virtuix Omni så tävlar mot varandra och nu inom fullbody sensors så har vi nu Prio VR och STEM, allt detta tillsammans med Oculus Rift och vi kan se slutet på gaming som vi känner till att idag.

Folk snackar om "graphics war", 720 eller 1080, XBO vs PS4 vs PC. Personligen kunde jag inte bryr mig mindre, har alltid föredragit Xbox av olika anledningar, så länge det inte är en jättestor skillnad i grafiken så är jag okej med att och det har alltid varit den enda skillnaden mellan dessa 3 platformar. Men I och med VR och alla dess tillbehör så kommer det att ändras, nu snackar vi inte bara grafik, utan immersion. Hur vi upplever spelen, inte bara kolla på en skärm utan verkligen vara en del av spelet.

Detta är Halo för mig, med det så menar jag att Halo va det senaste spelet som fick mig att byta konsol och generation, sedan dess har det inte funnits något som har hypat mig lika mycket, förens nu. I höst kommer Prio VR, STEM, Omni och Cyberith finnas på marknaden, förhoppningsvis också Oculus, och då är det dags för mig att skaffa min första PC någonsin.

Peggle 2 släpps...

Skrivet av Samba_p den 2 december 2013 kl 11:12

...den 9e December. Älskade första Peggle och spelar det fortfarande lite då och då. Nu hoppas jag bara att Minecraft Xbox One edition får ett release datum snart, skulle klara mig ett halvår på bara dom två spelen.

http://venturebeat.com/2013/12/01/peggle-2-coming-to-xbox-one-
on-dec-9-with-lots-of-new-features-preview/