Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
FacebookFacebook

Halo 5, exklusivt hos Mediamarkt...

Skrivet av Samba_p den 12 augusti 2015 kl 14:40

Halo 5 konsolen utannonserades under Gamescom och sedan dess har man enbart kunnat förhandsboka den om man bor I USA eller UK. Det gick rykten om att konsolen kanske inte skulle komma till vissa delar av Europa, men med tanke på att detta är deras största spel titel så vore det ganska idiotiskt att inte släppa den i alla regioner. Så nu efter att ha tjatat på Svenska Xbox via deras twitter konto så har nu sagt att konsolen kommer att säljas av Mediamarkt, och att den borde gå att förhandsboka via deras hemsida inom kort. Har fortfarande inte hört något om Chatpaden kommer till Sverige.

NHL 94

Skrivet av Samba_p den 25 mars 2015 kl 22:42

Kinda Funny Games håller just nu på med en NHL 94 turnering. NHL 94 och FIFA 98 är mina 2 favorit sport spel, så det är riktigt kul att se folk göra lite lets plays med dessa spel. Förutom att ge mig en massa flashbacks så får deras video mig att vilja köpa en massa hockey tröjor, just nu har jag bara min Islanders jersey. https://www.youtube.com/watch?v=yxFF3w8HPVw

Spel i 2015

Skrivet av Samba_p den 26 december 2014 kl 13:27

2014 blev ett ganska mediokert år enligt mig, många spel som inte levde upp till hypen, spel som helt enkelt i fungerade som dom skulle och spel som blev framflyttade. Hur som helst nu glömmer vi detta och ser fram emot 2015 som verkar bli helt sjukt. Mina topp 5 spel och spel som jag med största sannolikhet kommer att köpa, men det ska understrykas att om det är något som 2014 har lärt mig så är det att jag ALDRIG mer kommer att förhandsboka ett spel.

Börjar med spel som jag verkligen ser fram emot men som inte nådde topp 5. Är inte mycket för japanska spel och jag har aldrig lirat ett Platinum spel men Scalebound ser väldigt kul ut. Rise of the Tomb Raider, Battleborn, Batman Arkham Knight.

5. Quantum Break: Finns inte så mycket att säga, från skaparna av Alan Wake och Max Payne, Remedy. Spelet ser otroligt snyggt och intressant ut.

4. Halo 5: Borde vara högre på min lista, älskar serien men det är svårt att bli riktigt hypad av en serie som varje år släpper ett nytt spel av något slag, man vänjer sig. Men jag vet att allt jag behöver göra är att läsa böckerna för att få igång hypen.

3. Star Wars Battlefront: Gud, vet inte hur många timmar jag spenderade i singleplayern på mitt Playstaion 2, ser verkligen fram emot att få testa Battlefront online.

2. The Witcher 3: Har inte lirat något av dom tidigare Witcher spelen, har aldrig varit ett stort RPG fan from tills nu, det är något med den nya generation av konsoler. Vet inte om jag bara blivit trött på FPS spel och vill testa något nytt, eller vad. Men hur som helst, bland dom största spelvärldarna vi sett, fullt med saker att göra och allt ser fantastiskt ut. spelet låter nästa för bra för att vara sant men jag håller tummarna.

1. The Division: Jag borde veta bättre, bli hypad av ett Ubisoft spel!? Bland topp 5 förra året fanns Watch Dogs, The Crew och AC Unity, köpte inte något av spelen. Om detta spelet funkar som det ska så kommer det att bli det Destiny som jag hoppades att Destiny skulle bli. RPG Shared World Shooter, gillar verkligen konceptet, Destiny va först och trampade väldigt snett, förhoppningsvis så tar The Division nästa steg i denna genre.

Galen höst...

Skrivet av Samba_p den 15 juli 2014 kl 08:23

Efter E3 2014 så handlade det mycket om hur alla bra spel vi ser fram emot inte släpps fören nästa år, vilket inte är helt fel, spel som Arkham Knight, The Division och The Witcher blev alla flyttade till 2015. Men nu är hösten snart här och jag vet inte hur jag ska ha tid att spela allt. Allt börjar med Minecraft i Augusti för att sedan fortsätta med Destiny, Forza Horizon 2, AC Unity, Master Chief Collection, Happy Wars och Far Cry 4, en majoritet av dessa spel kan lätt spelas i 100+ timmar och detta är bara på Xbox One. GTA V på X1 borde kanske vara med på min lista men tänker inte betala 600kr för bättre grafik, dom måste erbjuda något mer.

Kanske den bästa spel hösten i manna minne och detta trots att många spel blev flyttade till 2015. Skulle gärna vilja se era spel listor inför hösten, vare sig det är på X1, PS4 eller PC, så jag kan se om jag har missat något jag borde spela.

Bungie Day

Skrivet av Samba_p den 7 juli 2014 kl 07:11

Bungie day är här och vi kan förvänta oss en hel del godsaker gällande Destiny, det ryktas om att Bungie äntligen kommer att utannonsera en collectors edition och att dom första Beta koderna kommer att börja skickas ut. Hur som helst det verkar som att allt kickas igång runt 9am Pacific time vilket blir runt 18.00 för oss vikingar.

Med bara 2 månader kvar till launch så borde folk passa på att aktivera alla samlar kort koder som har släppts hittills, dessa kommer att ge oss lite gratis saker i spelet. Bungie gav bort en massa samlar kort under förra årets Gamecom och på dessa kort fanns det koder som folk kunde dela med sig av, vi vet inte exakt vad vi kommer att låsa upp men det vore dumt att missa det. Länken innehåller alla koder och hur du skriver in och aktiverar dom. http://www.bungie.net/7_Destiny-Trading-Cards-Online-Unlocks/en
/Forum/Post?id=65928763#referred-Destiny