Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Årets hittills största överraskning

Skrivet av AG Jati den 23 juni 2017 kl 16:20
This post is tagged as: Musik

Nickelback är ett band som jag precis som många andra haft ett komplicerat förhållande med. Jag gillar deras debut-album och ett fåtal hitsinglar de gjort, men i överlag inget större fan. Så, nu har grabbarna grus släppt ytterligare ett nytt album...och jag diggar det. Det må vara samma skåpmat men nu känns det som att magin från de första släppen är tillbaka på nytt. Det är rappt, skarpt och svängigt även om låttexterna känns lite väl simpla. Även de mer lugna radiovänliga dängorna funkar. Lyssna på Feed The Machine nu med desamma! Åh, juste Glad Midsommar!

Adam Levine och sina grabbar

Get Out

Skrivet av AG Jati den 21 juni 2017 kl 22:59

Eh?

Ja, eh. Det är mitt personliga intryck på den överhypade och överprisade psykologiska rysaren, Get Out. Trailern gjorde mig inte ett dugg taggad och jag förväntade mig en riktigt medioker film. Jag får dock ge cred till filmskaparna för att försöka göra en rysare med många olika element. Det blandas nagelbitarmoment och riktigt mycket gåtor, ungefär som den gamla skolans skräckfilmer. Men allt känns som en berg-och-dalbana. I sina lugna moment känns filmen riktigt seg och påverkar inte mycket av storyn än att "någonting stämmer inte här". Vilket var rätt så obvious i "jogging-scenen" som var så genomusel att både jag och min kompis bara garvade sönder, om det nu var själva meningen. Skådespelarinsatserna kändes dessutom bara sjukt forcerade bortsett från den läskiga morsan. Stämningsfull musik dock.

Så nej, Get Out var sannerligen inge vidare. 5/10

Näääe, Nääääe, nääääääääe, näääääääääääe

Värsta Feta Dealz Man Gjort

Skrivet av AG Jati den 21 juni 2017 kl 14:39
This post is tagged as: Random

20, 20, 20

Precis så mycket kostade de tre rullarna, styckvis.

Bäst är ändå att man fick tag på mästerrullen med NoOscario.

Ditt meddelande är för kort, skriv något mer

Ditt meddelande är för kort, skriv något mer

Ditt meddelande är för kort, skriv något meeer