Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Taboo är fantastisk

Skrivet av AG Jati den 24 mars 2017 kl 23:51
This post is tagged as: Serier

Det kommer nog som ingen överraskning att HBO visar extremt mycket kvalitet och varje gång ett nytt program poppar upp dröjer det inte länge förrns den är på allas läppar. En av dom är den häpnadsväckande Taboo, som jag nyss upptäckt. Vid första intrycket låter det kanske inte så märkvärdigt. En serie som utspelar sig i ett gammalt England där allt är grått och grova brytningar är huvudrollen är inte direkt världens mest originella recept. Men där dör likheterna för Taboo är minst sagt en grym serie. Ryslig atmosfär och en ruggigt övertygande Hardy gör detta till en nagelbitare man inte glömmer i första taget. Sen med tanke på att det visuellt sätt är en dröm och att skådespelarinsatserna är på topp gör den inte sämre. Se den nu för bövelen!

Vad hände med dig min barndoms skola?

Skrivet av AG Jati den 22 mars 2017 kl 21:23
This post is tagged as: Skola

Tänk er just den skolan ni spenderade de mesta av åren innan ni började på gymnasiet. Alla dessa vänner ni träffade och lära känna. Den ultimata drömskolan där inget kunde gå snett. Där det sällan fanns tecken på mobbing eller andra besvärliga ting. Alla var sams och inga konflikter skedde. Så var det ungefär för min del i min hemstads första friskola.

Tänk er nu att ni kollar tillbaka på den skolan och herrejösses så snett det kan! Kaos på skolan. Elever som mobbar andra elever med trakasserande ord och inga lärare verkar göra något åt det! Nu skiftas det lärare och rektorer från höger och vänster. Skolan har nu ett jättedåligt rykte i hemstaden. Vad hände med dig min barndomsskola?

Om ni vill veta vilken skola jag snackar om så är det den här:
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=110&artikel=6420717

Svimmade för första gången

Skrivet av AG Jati den 20 mars 2017 kl 17:42
This post is tagged as: The real shit

Det bara kom så oväntat. Här sitter man i en datorstol och kollar på lite watchmojo-listor sen från ingenstans, total blackout. När jag kvicknade till märker jag att datorn är på golvet och jag är liggandes. Det blöder lite i skallen, inte så konstigt med tanke på att man stötte till ansiktet mot köksbordet. Med hjälp av brorsan lyckades vi torka bort det mesta av blodet från skallen, allt hår gjorde det lite svårt att nå själva såret. Nåväl, det kunde ju ha slutat något värre.

Storytime med AG