Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Nex Machina, Så jäkla bra!!

Housemarque har tagit det bästa från Superstardust och Resogun, tillsatt Adrenalin, kokain och LSD. Av de så har de överträffat sig själva och visat att de verkligen är kungar över arkadspel. I Nex machina så kastas man in i action från första stund och sedan ökar det bara därifrån, ren hjärnstamsstimulering. Fy fasen vilket röjjigt lir, kan inte annat än rekommendera det. Finns ute nu på PSN och Steam!

Launch Trailer
https://youtu.be/gsHCOIzQds0

Sonys E3 2017

Då var Sonys E3 2017 avklarad. Orkade inte sitta uppe, utan försökte halvblunda (för att slippa spoilers) och leta fram den på youtube nu på morgonen. Överlag skulle jag säga lite besviken, det var långt ifrån en dålig presskonferans, men saknade lite överraskningar, en oh shit känsla. Även om det fanns några riktigt fina pärlor. Gillar att det i stort sett inte är något mellansnack alls, det dundras på med gameplay och trailers. En timma flyger förbi, men det lämnar en som sagt lite besviken.

Inleddes med Umcharted: The lost legacy. Ser grymt fint ut, blir såklart ett köp. Men det känns som väntat och man vill som bara att trailern ska vara klar och att man får se vad som kommer näst.
https://youtu.be/i8qzBkHjk_0

Vi får se en expansion till Horizon som heter The frozen waste. Grymt spel, så ser fram emot expansionen.
https://youtu.be/rphMI23CUM0

Sedan följs det upp av Days gone, som ser fruktansvärt bra ut. Hade verkligen hoppats på ett relasedatum.
https://youtu.be/4SnXOtfN7VQ

Kommer inte riktigt ihåg ordningen efter det. Men Shadow of the colossus (2018) visas, en nyproduktionen av spelet som ser fantastiskt bra ut, är väl en av de största överasskningen på konferensen.
https://youtu.be/pdZQ98mWeto

Monster Hunter: World (Early 2018) visas upp, ser lite sisådär ut måste jag säga.
https://youtu.be/SE_FnuD9zJc

Call of duty WW2 får en gameplay trailer som ser snuskigt bra ut, vet inte hur länge sen det var innan man blev peppad på ett COD.
https://youtu.be/7kA0UmXsJoM

Marvel vs capcom, fightingspel = meh..
https://youtu.be/KM6LgkpO2-0

PSVR: En bunte spel visas upp till VR, Skyrim VR bland annat, det får en faktiskt att nästan vilja äga ett headset. Visas upp ett flertal andra spel, gillar att det går i rask takt och att det inte fokuseras för mycket här.
https://youtu.be/jnDR3rSOW3Y
https://youtu.be/v5r-sl4yQQE
https://youtu.be/8FguiwVNCs0
https://youtu.be/cRKiFsXvdyw

Gow of war: Early 2018, ser så jäkla bra ut.
https://youtu.be/TbAB8Rar3zE

Detroit, lite kluven, kan vara nått.
https://youtu.be/sAmKdZdfV1c

Spiderman, kan mycket möjligt bli de bästa superhjälte spelet som någonsin gjorts.
https://youtu.be/8pR0o2fGyHg

Det var typ konferensen. Har dock upptäckt en himla massa fler trailers på Playstations youtube kanal, så man får väl plöjja igenom lite mer och se vad som kommer upp.

Matterfall
https://youtu.be/IMuI7sXR62U

Ni No Kuni 2
https://youtu.be/Nj1yvXAc5TI

Extinction
https://youtu.be/LUfssJjtKB4

Knack 2
https://youtu.be/Q5DH6p2pPh8

Everybodys golf
https://youtu.be/50etaZlVOb4

Så vad tyckte du?

AMD har läckt Halo 3 till PC?

AMD höll ett lanseringsevent för deras R5 CPU i Korea nyligt. Där visades det upp en del kommande spel. Däribland fanns en konceptbild från Halo 3. Det hela kan ha varit ett misstag eller ett tecken på att Halo 3 kommer att komma till PC, och får vi förmoda Xbox One.

http://www.dsogaming.com/news/amd-may-have-leaked-halo-3-for-the-pc-artwork-showcased-during-its-korea-r5-launch-event/

Vad tror ni Halo remaster på MS E3 i år?

Destiny, nybörjartipps mottages gärna!

I och med Destiny 2 utannonseringen så blev jag rätt peppad på Destiny. Såg att Destiny the Collection (med alla expansioner) kostade 230 riksdaler på PSN, väldigt överkomligt pris. Så nu ska jag och två kompisar börja röja lite, har ni som lirat det några tipps? Vad ska man tänka på från början. Ska vi tre välja olika klasser, eller spelar det mindre roll? Kan man lira coop direkt eller är det någon introduktion? Tacksam för alla tips som kan ges :)