Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

AMD har läckt Halo 3 till PC?

AMD höll ett lanseringsevent för deras R5 CPU i Korea nyligt. Där visades det upp en del kommande spel. Däribland fanns en konceptbild från Halo 3. Det hela kan ha varit ett misstag eller ett tecken på att Halo 3 kommer att komma till PC, och får vi förmoda Xbox One.

http://www.dsogaming.com/news/amd-may-have-leaked-halo-3-for-the-pc-artwork-showcased-during-its-korea-r5-launch-event/

Vad tror ni Halo remaster på MS E3 i år?

Destiny, nybörjartipps mottages gärna!

I och med Destiny 2 utannonseringen så blev jag rätt peppad på Destiny. Såg att Destiny the Collection (med alla expansioner) kostade 230 riksdaler på PSN, väldigt överkomligt pris. Så nu ska jag och två kompisar börja röja lite, har ni som lirat det några tipps? Vad ska man tänka på från början. Ska vi tre välja olika klasser, eller spelar det mindre roll? Kan man lira coop direkt eller är det någon introduktion? Tacksam för alla tips som kan ges :)

Rykte: Nästa COD heter Call of duty WWII

Ryktas att 2017 upplaga Cod kommer heta Call of duty WWII. Detta skulle stämma väl med Activisions prat om att gå tillbaka till rötterna. Rykterna kommer efter att vad som sägs vara en promotion-bild har läckt.

Känner själv att jag skulle köpa ett Cod i WWII era då jag är väldigt less det futuristiska. Vad tror ni? Äkta eller falsk? Peppad eller inte?

http://thisgengaming.com/2017/03/25/rumor-call-of-duty-wwii-leaked-promotional-images-revealed/

Horizon är genomplöjt och avklarat!!!

Vet inte hur många timmar jag har spelat, möjligtvis ett 30-tal. Vilket fantastiskt spel, inte utan förbättringsmöjligheter, men som helhet ett fantastiskt spel. Är inte för att skriva nå längre texter men tänkte sammanställa lite tankar och åsikter om spelet.

Grafiskt sitter det lika smäckert som en riktigt kladdig snorsloska som totalt tappade fart när du spottade och kletar pinsamt fast på tröjan, det enda du kan göra är att hoppas ingen ser dig. Konstigt formulerad mening, men när jag skriver detta har jag varit på 30års kalas och har några öl i kroppen. Det jag menar är att det är vackert, otroligt vackert. Kanske de snyggaste spelet jag någonsin spelat. Man kan bara gå omkring i spelet i timmar för att se hur vackert det är, gick säkert en timma efter en älv och jagade lax med pilbåge!

Ljudet är inte fy skam det heller, riktigt jäkla bra soundtrack! Finns på Spotify för övrigt. https://open.spotify.com/album/5ZAaYcFudS0BtKhWJqeMCH?context=spotify%3Aalbum%3A5ZAaYcFudS0BtKhWJqeMCH

Förhöjer upplevelsen precis så jäkla bra som ett soundtrack ska göra. Även ljudeffekter är på riktig toppnivå. Den myllrande basen då en tallneck vandrar förbi för första gången är magisk.

Gameplay är tight! Riktigt härligt när man får grepp på saker och börjar skifta vapen under striderna för att få elemental effekt och sedan tillbaka för största möjliga skada. Att sänka de större dinosaurierna är riktigt häftigt. Att bara strosa runt i världen och plocka dessa bestar är väldigt tillfredsställande.

Det jag skulle kunna önska är att de gjorde vapen och gear lite mer speciellt. Som det är så köper man i stort sett alla vapen och de mesta av utrustningen hos handlare runtom i världen och där de flesta har allt till salu. Här hade jag hellre sett en mer klassisk version där man kanske hittar vapen i bunkrar eller dylikt runtom i världen, de skulle kännas mer unika och sporra en mer att utforska denna sanslöst vackra värld.som det är nu så finns det en antal vapen som sedan kan modda med olika linser (tror jag det kallas) för att få ut annan stats, vilket kan kännas lite tråkigt. Till en uppföljare skulle jag även gärna se en utökad melee-arsenal.

Storyn är riktigt jäkla bra, i alla fall huvudstoryn. Sidouppdragen känns mest som oftast lite meh. Men själva huvudstoryn är betydligt bättre och mer drivande än vad jag hade trott. Att utforska världen och få svar på varför det blivit som det blivit pushar en hela tiden framåt. Man vill verkligen hitta alla dokument och ljudfiler till skillnad från många andra spel.

Problemet med open world och tempo i berättardelen. Tycker det är lite av ett problem att få ett bra tempo i open world spel. Kör man Horizon efter huvudstoryn så går det jättebra och funkar fint som snus under läppen på en snusare. Men när man tar utsvängningar och börjar göra sidouppdragen så blir det lite av ett pacingproblem som jag inte riktigt vet hur man ska lösa.

Animationer! Var en del prat om innan att ansiktsanimationer inte riktigt höll måttet. Finns några taskiga ansiktsanimationer. Speciellt Brom-uppdraget i början, annars så tycker jag de håller en bra nivå. Bättre än de flesta open world RPG. Det som dock är bra på animationssidan är Aloys animationer när hon är ute i världen.Vid klättring, ridning osv, Smidigt och trovärdigt.

Rpg-delen: Horizon är ett Action-rpg, vilket märks när man spelar det. Striderna är tighta och roliga, men blir aldrig riktigt lika djupt och drivande som man kanske skulle önskat. det är ett lättare RPG system med levling som fyller sin funktion, men kanske inte mer än det! En svår lina att balansera det där.

Överlag då till någon typ av slutbetyg? Tror det hamnar smack mittemellan en 9a och en 10a. Ett fantastiskt spel men som skulle kunna bli liiite bättre!!!

Blir dock lite irriterad på framförallt Bethesda när jag lirar Horizon. Varför kan de inte komma upp i alla fall hälften av så vacker grafik som i Horizon på deras spel. Fatta Fallout med den grafiken, vore sinnessjukt häftigt!