Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Bra rea på PSN!!

Såg att PSN kör ett rätt bra rea med spel under 200kr och tänkte passa på att tippsa om den.
https://blog.eu.playstation.com/2017/08/16/new-games-under-20-discounts-start-today-on-playstation-store-2/

Här är några exempel:
The witcher 3 139kr
Bioshock the collection 199kr
Metal gear solid V 80kr
Deus ex: manking divided 119kr
Dark souls 2 91kr
Wolfenstein: the new order 45kr
Street fighter V 162kr
Shadow of mordor 91kr
Dirt rally 149kr
Sniper elite 3 62kr
Resident evil 4 91kr
Resident evil 5 91kr
Resident evil 6 91kr
Thief 45kr
Dishonored 91kr
Xcom 2 149kr

Men finns många, många fler :)

Kungarna av arkadspel släpper sitt nästa spel idag!

De överlägset bästa utvecklarna när de kommer till Arkadspel släpper Matterfall idag. Pratar såklart om de finska kungarna Housemarque som släpper vad jag hoppas är deras nästa mästerverk. Är det hälften så intensivt och häftigt slm Nex Machina så är de riktigt jäkla bra, hoppas på en GR recension under dagen. Inte för att de spelar så stor roll då Housemarque är såpass grymma att man kan köpa deras spel uran att veta ett smack om dom.

Så blir det ett köp?

https://youtu.be/IMuI7sXR62U

Hellblade, det tar sig.

En bra vecka på psn då både Hellblade och lawbreakers dundrar ut. En passande kombo också för den delen då Hellblade består av bara single player och lawbreakers av bara multiplayer, och då båda kostar 269kr så får man fullsmackat spel för priset av, ja ett spel :)

Har dock inte hunnit prova Lawbreakers, hade tydligen någon bugg som gjorde att det hackade, så det är väl lika bra. Ska dock vara patchat och fixat vid det här laget. Har däremot hunnit köra en del Hellblade. Har fått rätt fina betyg, ligger på 81 på metacritic, även om det inte föll GRs egna Kim riktigt i smaken som gav det en 6a. Har själv bara kört kanske 3 timmar, första timman känns lite avig. Det är dock en stor del pga att det inte finns någon riktig tutorial. Men när man väl kommer in i det så finner jag spelet väldigt intressant. Det har en fantastisk design och grafiskt överlag är det rätt imponerande, speciellt med tanke på att det är i stort sett ett påkostat indiespel. Ljudbilden är fenomenalt minimalistisk, då det som oftast inte är någon musik. Man får klara sig med ljudet från vinden, åskan och Senuas röster hon hör.

Jag kan säga att jag inte helt hade koll på Hellblade sedan tidigare. Inte annat än någon trailer man sett. Men till gameplay så är Hellblade till stor del ett storydrivet pusselspel med inslag av combat. Allt inslaget i fornordisk mytologi sett genom en person som är spritt språngande galen. Det jag hade kunnat önska att Ninja Theory skulle ha gjort är att integrera mer av combaten med pusseldelarna, det känns (än så länge) att det oftast är en distinkt linje mellan att man ska lösa ett pussel och att nu är det dags att man up, women up? Och slåss.

Vill inte lämna något sorts betyg innan jag spelat klart det, men har man 269kr över så får man garanterat en unik spelupplevelse. Vilket inte är det vanligaste i dagens spelutbud där det känns som att hälften av alla spel är stöpta ur samma form.

Kommentar angående bilden: Bossjävel kan du inte bara dö!!!!

Nex Machina, Så jäkla bra!!

Housemarque har tagit det bästa från Superstardust och Resogun, tillsatt Adrenalin, kokain och LSD. Av de så har de överträffat sig själva och visat att de verkligen är kungar över arkadspel. I Nex machina så kastas man in i action från första stund och sedan ökar det bara därifrån, ren hjärnstamsstimulering. Fy fasen vilket röjjigt lir, kan inte annat än rekommendera det. Finns ute nu på PSN och Steam!

Launch Trailer
https://youtu.be/gsHCOIzQds0

Sonys E3 2017

Då var Sonys E3 2017 avklarad. Orkade inte sitta uppe, utan försökte halvblunda (för att slippa spoilers) och leta fram den på youtube nu på morgonen. Överlag skulle jag säga lite besviken, det var långt ifrån en dålig presskonferans, men saknade lite överraskningar, en oh shit känsla. Även om det fanns några riktigt fina pärlor. Gillar att det i stort sett inte är något mellansnack alls, det dundras på med gameplay och trailers. En timma flyger förbi, men det lämnar en som sagt lite besviken.

Inleddes med Umcharted: The lost legacy. Ser grymt fint ut, blir såklart ett köp. Men det känns som väntat och man vill som bara att trailern ska vara klar och att man får se vad som kommer näst.
https://youtu.be/i8qzBkHjk_0

Vi får se en expansion till Horizon som heter The frozen waste. Grymt spel, så ser fram emot expansionen.
https://youtu.be/rphMI23CUM0

Sedan följs det upp av Days gone, som ser fruktansvärt bra ut. Hade verkligen hoppats på ett relasedatum.
https://youtu.be/4SnXOtfN7VQ

Kommer inte riktigt ihåg ordningen efter det. Men Shadow of the colossus (2018) visas, en nyproduktionen av spelet som ser fantastiskt bra ut, är väl en av de största överasskningen på konferensen.
https://youtu.be/pdZQ98mWeto

Monster Hunter: World (Early 2018) visas upp, ser lite sisådär ut måste jag säga.
https://youtu.be/SE_FnuD9zJc

Call of duty WW2 får en gameplay trailer som ser snuskigt bra ut, vet inte hur länge sen det var innan man blev peppad på ett COD.
https://youtu.be/7kA0UmXsJoM

Marvel vs capcom, fightingspel = meh..
https://youtu.be/KM6LgkpO2-0

PSVR: En bunte spel visas upp till VR, Skyrim VR bland annat, det får en faktiskt att nästan vilja äga ett headset. Visas upp ett flertal andra spel, gillar att det går i rask takt och att det inte fokuseras för mycket här.
https://youtu.be/jnDR3rSOW3Y
https://youtu.be/v5r-sl4yQQE
https://youtu.be/8FguiwVNCs0
https://youtu.be/cRKiFsXvdyw

Gow of war: Early 2018, ser så jäkla bra ut.
https://youtu.be/TbAB8Rar3zE

Detroit, lite kluven, kan vara nått.
https://youtu.be/sAmKdZdfV1c

Spiderman, kan mycket möjligt bli de bästa superhjälte spelet som någonsin gjorts.
https://youtu.be/8pR0o2fGyHg

Det var typ konferensen. Har dock upptäckt en himla massa fler trailers på Playstations youtube kanal, så man får väl plöjja igenom lite mer och se vad som kommer upp.

Matterfall
https://youtu.be/IMuI7sXR62U

Ni No Kuni 2
https://youtu.be/Nj1yvXAc5TI

Extinction
https://youtu.be/LUfssJjtKB4

Knack 2
https://youtu.be/Q5DH6p2pPh8

Everybodys golf
https://youtu.be/50etaZlVOb4

Så vad tyckte du?