Svenska
Blog
Red Dead Redemption håller fortfarande

Red Dead Redemption håller fortfarande

Skrivet av DirtyAndre den 23 oktober 2016 kl 18:50

Efter de underbara nyheterna om att mitt absoluta favorit-spel till förra generationen ska få en uppföljare, så kände jag att det var dags att blåsa av dammet på Xbox 360:n och spela om Red Dead Redemption.

Det var väl sex år sedan jag spelade färdigt storyn och samtliga sidouppdrag innan jag tog tag i Undead Nightmare-DLC:t och fastslog att jag njöt av varenda minut med spelet. Och efter att ha börjat om från början och spelat några timmar i helgen så kan jag fastslå att spelet håller fortfarande, T.o.m. grafiken har åldrats väldigt väl, mer väl än jag trodde, faktiskt. Och då har jag ändå spelat en hel det Witcher 3 på sistone.

Jag hade kunnat älta allt som är bra med spelet, men det flesta av er vet redan vad jag pratar om. Underbara miljöer, suverän story, spännande karaktärer och hederlig kobåjsar-action. Och även om jag själv är konsolspelare så har alla ni PC-spelare min sympati. Det är en stor miss att ingen version har gjorts till PC.

Men om ni har möjlighet att spela om RDR eller kanske t.om. spela det för första gången så tycker jag att ni ska ta er tid till det. Spelet håller, hela sex år senare.

HQ