Svenska
Blog
Jag erkänner, jag är värsta sortens fanboy!

Jag erkänner, jag är värsta sortens fanboy!

Det är bara att stå där med skammens påle långt nedtryckt i min hals och erkänna för både mig själv och alla andra att jag måste vara världens största fanboy! Slår du upp ordet fanboyism så ståtar mitt porträtt där som ett brännmärke över otaliga heta diskussioner som övergått till handgemäng och med efterföljande utryckningar av rättsmakten som följd.

För alla som hänger här på Gamereactor måste det vara stört omöjligt att undgå alla strider som råder mellan de olika falangerna, som tur är så har jag bara kul åt dessa för stunden då jag (med käften full av popcorn) glider neråt i kommentarsfälten. Sedan tar det "roliga" snabbt slut, alla dessa (som jag ser det) inbördeskrig raderas fort ur mitt minne. Jag utkämpar nämligen mitt krig på annat håll, mot alla oupplysta som inte förstår storheten med mitt intresse, den revolutionerande underhållningsform som kallas TV-spel! Vågar du dig på att kasta minsta lilla skit i min riktning över hur meningslöst detta intresse är, hur mycket skada det gör om ditt och datt och hur dekadent jag och alla andra gamers är så har du väckt monstret till liv. Då hoppas jag (för din skull) att du är i ditt livs form, för nu dansar vi tills knockouten är ett faktum!

Länge leve TV-spel och ett stort tack från mig till bl.a Nintendo, Sony, Microsoft, Gamereactor, Steam, PC, SEGA och alla ni andra som älskar och lever för TV-spel. Tack vare er fortsätter världens bästa underhållningsform att växa och bli starkare för var dag som går. Love U all! :D

HQ