Svenska
Blog
Min superkraft!

Min superkraft!

Skrivet av Elaisa den 1 januari 2011 kl 09:13

Om det kom en grekisk Gud hem till mig en vacker dag och gav mig en superkraft, och jag fick välja vilken förmåga som helst, som att flyga, bli osynlig eller spruta eld etc, så skulle jag välja konsten att kontrollera tiden. Visst skulle det vara otroligt att kunna flyga likt en fågel, men tänk att härska tiden - vilken grym lekplats världen skulle te sig och vad skönt livet skulle bli.
För:

1. Man kan äta så mycket godis man vill, bara att plocka i valfri candyshop utan att någon märker ett dyft.

2. Man skulle
med lätthet få full pott på alla prov i skolan, utan att behövt träna en sekund.

3. Man skulle kunna smyga in på damernas omklädningsrum och spana in snyggaste bruden helt obemärkt, iförd hjärtrutade kalsonger!

4. Man skulle hinna med allt, och få oändlig med tid över, som att se ALLA Beckfilmerna på en gång, även om det är inget en vettig person skulle få för sig att göra.

5. Man skulle kunna ge sina ovänner en rejäl omgång bus, som att måla buskig mustasch eller dra av brallorna mitt på en tätbefolkad gata. Tänk vilka roliga situationer och sköna miner man skulle få bevittna!

Finns fler sköna saker att skriva, men det skulle vara som att famla efter aborre i en sjö fylld med lax. Får hoppas att framtiden ger mig denna förmåga, eller man kan ju i alla fall önska sig.

Gott nytt 2011! Vi ses, i det förflutna!

HQ