Svenska
Blog

Vit Volvo, galen fågel och norskinnor!

Skrivet av Elaisa den 17 juli 2012 kl 01:49

Var till Tossebergsklätten idag, för er som inte vet är det typ som ett stort berg där det uppe på toppen ligger ett mysigt café, ett utsiktstorn och lite annat. Jag åkte dit med en kompis i hans 40 år gamla, vita sketna 240, och vägen upp dit, den är ett ringlade brant helvete! Så vi körde på ettan hela vägen, men eftersom det lutade så och motorn är som en burk konserverad tonfisk så var det knappt ens att vi klarade det, vi fick slita och ligga på som fan! Och när vi nästan nått toppen så började det lukta bränt som om något bränt bacon med däcksmak och det osade rök överallt, och hejdade allt vad syn heter. Det var värsta rökridån! Och vilken scen, som hämtat ur en svensk C-film! Och när röken skingrade sig såg vi att det stod ett gäng turister i färgglada kläder och garvade skiten ur sig åt oss. De kom fram för att skämta och så men jag smet snabbt undan in på caféet för att köpa glass och undvika pinsamheterna. De fick min kompis sköta med sitt tomatansikte.

Räddade förresten en liten fågel idag som hade fastnat i vårt jordgubbsnät, den hade trasslat in sig rejält. Så jag fick ägna flera minuter åt att klippa bort nät och trassla upp för att sedan släppa den fri. Och det enda tack jag fick var ett pick på handen.

Det är helt galet vad jag cyklar nuförtiden. Det lustiga och härliga är att flera timmar ibland känns som ett tiotal minuter. Tiden mellan två mål blir som ett vakum. Men jag tror att det är ett bevis på att man gillar det man gör. Själsligt på något vis.

Cyklade förbi en norsk flagga förut och det första jag började tänka på var snygga flickor. Finns nog inget land med så söta och vackra kvinnor.

Var dötrött den sista biten, vilket kanske var logiskt med tanke på att jag redan hade cyklat cirkus 4 timmar, men då drog den här låten igång på radion: http://www.youtube.com/watch?v=O4-6Y_91v5I och jag närmast flög fram i backarna! Med eld i ben, blick och sinne. Kött!

Nu ska jag dricka läsk, äta nåt gött och fortsätta läsa Alkemisten! För har ju läst nästan alla Coelhos böcker, utom just den..

Vit Volvo, galen fågel och norskinnor!

Tossebergsklätten, även erkänt som ett helvete att ens ta sig till...förresten, heter det norskinnor?

HQ