Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
FacebookFacebook

Var jag hållit hus...

Jag lämnade Gamereactor för nästan två år sedan (september 2011 för att vara alltför exakt) utan att rygga tillbaka eller tillägna en enda tanke till denna hemsida igen.

I efterhand känns det konstigt på ett sätt - jag brukade säkert spendera minst tre timmar om dagen på Gamereactor; läsa blogginlägg, skriva recensioner, tjafsa om stora såväl som små saker med allt och alla. Tid gick åt helt enkelt.

Sedan en dag upphörde allt intresse och jag la abrupt ner allt rörande Gamereactor, hela sex år efter jag blev medlem. Att logga in nu och kolla igenom allt jag publicerat får mig att känna mig gammal, riktigt jävla gammal.

Det känns som att jag har bevarat mycket av min barndom och tidigare aspirationer här; för två år sedan var jag helt insatt på att bli en journalist och livnära mig på att uttrycka min förkärlek till skrivandet.

Dem ambitionerna finns kvar till en viss del då jag sedan slutet av 2011 är en frilansande journalist för två amerikanska spelhemsidor där jag faktiskt fått lyxen att få recensionsexemplar till spel och spela dem innan embargon lyftes.

Men musikintresset har numera dominerat nästan hela mitt liv - jag spelar trummor i band och gör trumvideos på Youtube och har även sett ohyggligt mycket musikakter nu i år (Green Day på Bråvalla är ett lysande exempel) och musik är nu det jag vill syssla med i resten av mitt liv.

Det är konstigt hur sjukt mycket har hänt sedan jag lämnade Gamereactor. Jag ska börja mitt tredje och sista år i gymnasiet nu i höst (är född 95'), jag har haft ett rätt långvarigt förhållande som tog slut nu i mars, upplevt första fyllan och fått äran att träffa människor jag aldrig tidigare trott jag skulle fått träffa.

Men så fort jag blickar tillbaka på min tid här påminns jag om den inbitna, skriventusiastiska spelnörden jag en gång var, och det är en underbar känsla, så jag tyckte att ett ordentligt hejdå krävdes!

Tack för min tid här!

http://www.youtube.com/user/CharlieViking95

https://twitter.com/Viking_95

Saker jag fallit i go för: gubbkepsar, Vic Firth trumpinnar, raklödder, näspiercingar (kommer införskaffas omgående!), Twitter, Post-hardcore, Heineken och Bioshock Infinite!