Svenska
Blog

Skolan hemsöker mig i mina drömmar!(?)

Inatt var en lustig natt. Jag drömde en mardröm, något som jag inte gjort på något år. Det ännu lustigare med den mardrömmen var att den kunde potentiellt bli verklighet, något som skrämmer mig ännu, 8 timmar senare.

Ni som läste mitt förra inlägg(om inte, gör det för mer förståelse) så pratar jag om hur mycket jag vill ha Bioshock Infinite, dock att jag inte har tid att verkligen njuta av det förens sommaren då skolan är hektiskt och att min prioritering inte alltid legat på skolan hela tiden (Bra jobbat, komma på det i efter hand...) så att jag har en del att göra, prov och uppgifter ligger på listan och nöter. Efter mitt inlägg blev jag medveten om min situation och började lägga tid på skolan ÄNNU MER än tidigare för att få färdigt uppgifterna så man blir av med det till sommaren så jag blir fri. Inatt blev jag ännu räddare då mitt undermedvetna talade till mig, typ, genom en (mar)dröm:

Jag befinner mig i skolan, stressad som satan, springer runt med papper i handen som om jag hade eld i arslet för att få färdigt allt som jag hade kvar. Frammåt dagen var jag färdig och börjar leta lärare med uppgifter som skulle in då för att bli av med det. Varje lärare suckar djupt och säger:

"Du behöver inte lämna in uppgiften: Jag har redan satt F på dig"

Efter det att jag fått dessa svar går jag rak vägen hem, jävligt ledsen och en väldigt obehaglig känsla i magen. Jag vill spy, men det är något som jag inte lyckas med. Benen drar mig hela vägen hem då jag egentligen inte vill.

Väl inne på mig gata tar drömmen slut. Ett behövlig slut, jag ville inte möta mina föräldrar i den situationen. "Lyckligtvis" ringer klockan och jag beger mig till skolan. Väl där lämnar jag in 3 uppgifter som var lite sena. Men jag befinner fortfarande i det sinnelaget, dock jag har prov imorgon så jag kan inte skriva på några uppgifter idag.

Plugga är det som nu gäller. Längtar efter friheten.

HQ