Svenska
Blog

Bakislördag med nyinköpta Bioshock

Igår var en rörig dag. Först var jag i skolan och gick och trampade fram tills eftermiddagen då vi skulle få reda på vårat nationella prov i matte. Hela min klass var nervös, vi går samhälle andra året och vi är alla dåliga på matte samt att detta var den sista mattekursen för många av oss. Jag och många av mina polare fick godkänt och var obeskrivligt glada över det. Efter den korta dagen skulle jag till Kalmar och handla avslutningskläder och Bioshock Infinite.
Redan då hade jag planer på att sita hela natten och spela skiten ur mig själv, så blev dock inte fallet.

Innan jag drog till Kalmar så lovade jag att med några polare dra till en ungdomsklubb som skulle ha avslutning för säsongen. Han bara i praktiken att installera spelet och komma till Columbia innan jag skulle iväg på förfest. Resten är historia.
Vaknar bakfull, inte så kapabel till mycket så just nu har jag verkligen kommit in Bioshock. Kan dock inte sitta en flera timmar session idag så jag får väl spela hela natten för att kompensera. Men än så länge är det fantastiskt. Jag ångrar att jag drack igår så jag kunde spela i timmar, men huvudet pallar inte.

Spelet är konstigt på sitt sätt, varje gång som jag får för mig att det börjar lida mot sitt slut så kommer ytterligare en del som för mig vidare. Jag gillar dessa överraskningar. Jag önskar bara att jag kunde spela mera just nu...

//GK95

HQ