Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
FacebookFacebook

Varning: Hemsk dikt!

Skrivet av i305k13 den 9 juni 2010 kl 07:16

Sagan om barnet som gav sig fan på att han kunde rimma

Kim Jong Il du är ärevördig och vis
Kim Jong Il här står jag vid din spis
Kim Jong Il jag känner att du mig i nacken börjar flåsa
Kim Jong Il dina trosor är rosa
Kim Jong Il du får mig att tappa all sans
Kim Jong Il du drar nyckfullt i min svans
Kim Jong Il du ser ut som en sexig tant
Kim Jong Il den där klänningen klär dig galant
Kim Jong Il jag dig bakom ser något skymta
Kim Jong Il jag blir förskräckt när detta grymta
Kim Jong Il du är en härligt sjuk dam
Kim Jong Il en sån som du blir aldrig monogam
Kim Jong Il jag delar dig med en din gris
Kim Jong Il vi ligger uttömda här alldeles bredvid din spis

Lite om sömn

Skrivet av i305k13 den 15 april 2010 kl 05:15

Jag ser mig som en rätt så alternativ individ jag lyssnar på Smashing Pumpkins och jag ser ser torium som ett bra alternativt bränsle när allt uran och plutonium är slut. Nu har jag ändå tagit min alternativa livsstil upp till nya höjder. Jag har nämligen uppfunnit en ny alternativ sömncykel. Bara grejen att den konformistiska gamla sömncykeln rymde REM ett väldigt alternativt band på sin tid. Detta är alltså alternativet till alternativet, alternativt värre med andra ord.

Sömncykeln börjar med att jag inte vill sova, oftast pågrund av tv spel eller dator. Sedan jag känner mig färdig med whatever och inser att om jag inte ska vara en total zombie dagen därpå så är det läggdags då inleds fas 2 i vid det inte går att somna. Detta leder till tristess och efter en tid av stillhet kommer fas 3 krypande längs ryggraden som en gammal ensam änkas arm efter att du utfört månadens gärning för att utöka dina likvida medel (höj studiebidraget!) du grips av en panik och försöker att inte inse det din hjärna redan har formulerat oklart och som bara ligger och väntar på att få komma in i talcentrat: Det är för sent för att sova. För dramatisk effekt bör du använda ceasars klassiker om brutus då sömn som endast ögonblick tidigare verkade vara din bästaste vän nu är din bittraste fiende.

Det är här vi kommer till det centrala i sömncykeln. Är du bättre på att dupera din hjärna till att tro att sömn inte är farligt att 4 väckarklockor strategiskt utställda i ditt rum är nog för att din zombie state hjärna inte skall kunna likvidera dem alla innan den delen av hjärnan där din ansvarskänsla bor har hunnit vakna. Denna väg är lockande och enkel att ta men likväl en lögn.

Den andra vägen du kan ta är att distrahera din hjärna med all kraft du kan uppmana så att du inte somnar. Detta kan leda till att du skriver en meningslös facebook uppdatering som du inser blev lite lång så du transponerar hela grejen till en kort blogg på en sida du ej besökt på flera månader. Detta är den så kallade höga vägen. Den kallas så dels för att det är direktöversättningen för "the high road" och dels för att du kommer vara hög så innihelvete dagen efter när du springer runt uppkickad på 3 redbulls och syndigt mycket kaffe.

Är 5 för tidigt att äta nesquick om du ej har rökt på?

Mitt livs värsta fyllor plats 4

Skrivet av i305k13 den 8 januari 2010 kl 23:11

Denna fylla var speciell på många sätt. Det var första gången jag drack mig påtagligt full och det var sista gången jag såg hela min högstadieklass tillsammans.

Det var en av de första dagarna av sommarlovet efter nian och vi hade alla samlats ute på ett fält där lite yngre ungdomar spelade fotboll medan deras föräldrar bekymrat diskuterade om de skulle göra något åt att vi satt mitt mellan två av fotbollsmålen som stod där på fältet.

Vi alla kände oss förmodligen som universums coolaste varelser den kvällen. De fotbollsspelande barnen var bara sååå avundsjuka över hur coola vi var med vår folköl, körsbärsvin och häxblandingar. De vuxna var ju självklart livrädda för oss och fy satan var vi snygga.

I verkligheten så antar jag att vi mest framstod som helt vanligt stökigt gäng ungdomar vilka var ungefär lika coola som tvåtusen5s mjukisbyxmode är idag.

Efter lite skitsnack en mindre mängd alkohol och lite spontan ryggmassage av en klasskamrat så var det dags att plocka ihop lite skräp och bege sig till en kompis där det var tänkt att vi skulle ha en mindre sexorgie. Jag skar mig i tummen på engångsgrillen och fick gå hem ensam, tur det jag var inte på långa vägar bra nog för att ha sex med folk som kollade på då.

Dum som jag var så drack jag också upp det som var kvar i ett par öl och cider burkar så när jag kom hem och försökte låsa upp dörren så var det helt plötsligt välldigt svårt.

Min pappa som jag tidigare den kvällen lovat dyrt oc heligt att inte dricka alkohol kom och öppnade dörren och jag förstod att han visste att jag druckit alkohol. Han var inte arg eller nått men jag skämmdes som tusan samtidigt som jag började må väldigt illa.

Jag hade aldrig mått dåligt av alkohol nu och tanken som gick igenom mitt huvud om och om igen var: Varför gör människor såhär mot sig själva och varför skulle det här vara något som jag skulle vilja göra om?

Det finns en lista med svar till den frågan också fast det är en annan en denna. Morsning!

Mitt livs värsta fyllor plats 5

Skrivet av i305k13 den 7 januari 2010 kl 22:09

Tänkte försöka mig på en liten bloggserie om hur mycket åt helvete det kan gå ibland när man leker med alkohol. Klara färdiga gå!

Fyllan som inleder denna bloggserie var i mängd alkohol inte så värst märkvärdig. Jag hade dock rökt vattenpipa för första gången och hade fått huvudvärk och blev mycket pigg av nikotinet. Det hela utspelade sig i en hemmafest i kista och jag själv bor utanför farsta. Festen var trevlig kan inte påstå något annat utan det var avståndet mellan farsta och kista som gav denna fylla en placering på listan.

För redan när jag gick hem så kände jag att den energikick som nikotinet hade gett försvann. Kvar fanns bara huvudvärken. Jag missar precis första tunnelbanan och får vänta en halvtimme. Somnar på tunnelbanan vaknar i slutstation (vilket bara är 2 ifrån där jag skulle av). Får vänta på att den åker tillbaka. Får vänta en kvart på nästa tåg och somnar på det tåget och väcks av en vänlig själ i farsta strand.

Här börjar jag fatta riktigt taskiga beslut. Jag får för mig att jag visst kan hitta hem från farsta strand klockan 03:15 även fast jag alldrig ens försökt tidigare.

Jag spenderar gud vet hur länge på att gå i en väldigt väldigt stor cirkel och hamnar efter mycket möda och stor förvåning återigen vid t-stationen.

Med en betydligt mer realistisk tro på mitt lokalsinne så går jag ner i tunnelbanestationen väntar en ca 20 minuter på tåget. Åker den enda lilla stationen tillbaka och går från farsta centrum i en 3 kvart innan jag tillslut är hemma klockan 06:50.

Datorhjälp please och gott nytt år!

Skrivet av i305k13 den 31 december 2009 kl 19:47

Håller mig extremt kort dagen till ära.

1. Min "windows experience index ger min graphics del av datorn ett lågt poäng. Vad behöver jag köpa för att uppgradera?

2. Gott nytt år!

BETA +