Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
FacebookFacebook

Mitt livs värsta fyllor plats 4

Skrivet av i305k13 den 8 januari 2010 kl 23:11

Denna fylla var speciell på många sätt. Det var första gången jag drack mig påtagligt full och det var sista gången jag såg hela min högstadieklass tillsammans.

Det var en av de första dagarna av sommarlovet efter nian och vi hade alla samlats ute på ett fält där lite yngre ungdomar spelade fotboll medan deras föräldrar bekymrat diskuterade om de skulle göra något åt att vi satt mitt mellan två av fotbollsmålen som stod där på fältet.

Vi alla kände oss förmodligen som universums coolaste varelser den kvällen. De fotbollsspelande barnen var bara sååå avundsjuka över hur coola vi var med vår folköl, körsbärsvin och häxblandingar. De vuxna var ju självklart livrädda för oss och fy satan var vi snygga.

I verkligheten så antar jag att vi mest framstod som helt vanligt stökigt gäng ungdomar vilka var ungefär lika coola som tvåtusen5s mjukisbyxmode är idag.

Efter lite skitsnack en mindre mängd alkohol och lite spontan ryggmassage av en klasskamrat så var det dags att plocka ihop lite skräp och bege sig till en kompis där det var tänkt att vi skulle ha en mindre sexorgie. Jag skar mig i tummen på engångsgrillen och fick gå hem ensam, tur det jag var inte på långa vägar bra nog för att ha sex med folk som kollade på då.

Dum som jag var så drack jag också upp det som var kvar i ett par öl och cider burkar så när jag kom hem och försökte låsa upp dörren så var det helt plötsligt välldigt svårt.

Min pappa som jag tidigare den kvällen lovat dyrt oc heligt att inte dricka alkohol kom och öppnade dörren och jag förstod att han visste att jag druckit alkohol. Han var inte arg eller nått men jag skämmdes som tusan samtidigt som jag började må väldigt illa.

Jag hade aldrig mått dåligt av alkohol nu och tanken som gick igenom mitt huvud om och om igen var: Varför gör människor såhär mot sig själva och varför skulle det här vara något som jag skulle vilja göra om?

Det finns en lista med svar till den frågan också fast det är en annan en denna. Morsning!

BETA +