Svenska
Blog
Unihertz Titan Pocket del 2

Unihertz Titan Pocket del 2

Skrivet av ifongard den 1 juni 2021 kl 19:31
This post is tagged as: Unihertz, Titan Pocket

Det är med lite skräckblandad förtjusning jag ser fram emot den. En kvadratisk skärm på 3,1 tum med 720p upplösning känns ju inte mycket att hänga i julgranen idag. Dessutom har den en rätt gammal MediaTek Helio P70 CPU och kassa kameror. Men ändå 6 GB RAM och 128 GB inbyggt minne.

Blev en ännu kortare blogg idag. Så det får väl bli en del tre i morgon!

HQ
Unihertz Titan Pocket del 1

Unihertz Titan Pocket del 1

Skrivet av ifongard den 31 maj 2021 kl 19:16
This post is tagged as: Unihertz, Titan Pocket

Det var väldigt länge sedan jag bloggade nu. Speciellt om mobiler men nu har det dykt upp en mobil på Kickstarter som jag backat.

Det är en mobil med pytteliten skärm men med fysiskt tangentbord, Unihertz Titan Pocket.

För ett par år sedan släpptes Unihertz Titan (också den började som Kickstarter). Jag var lite sugen på den men den är enormt stor. Inte så lång med 153 mm, men bredden är 92,5 mm och tjockleken hela 16,7 mm. Det ger en vikt på 303 gram.

Men nu kommer alltså en mindre version i Titan Pocket. 132 mm lång, 73 mm bred och (tyvärr) 16,8 mm tjock. Så den är rätt biffig också men betydligt mindre. Vikten ligger på 216 gram.

Tänkte skriva en längre blogg, men kunde inte få in så mycket text. Så resten kommer väl i morgon. Vilken cliffhanger!

HQ
Super Bomberman R Online ute till Stadia

Super Bomberman R Online ute till Stadia

Skrivet av ifongard den 5 september 2020 kl 22:55
This post is tagged as: Stadia, Bomberman

Super Bomberman R Online släpptes till Stadia I tisdags denna veckan och ingår som gratisspel om man har Stadia Pro.

Har spelat en del matcher och tycker det är riktigt kul. Det är 64 spelare som börjar på 16 planer. Sen försvinner spelare och planer tills det bara är en plan kvar och en ensam segrare står kvar.

Det brukar inte gå så bra för mig. Man har visserligen två liv till att börja med så man har råd med ett misstag, men det kan gå snabbt. Har dock lyckats komma på andra plats en gång. Spelade på mobilen med en bluetoothkontroll, kanske hade det gått bättre med Stadiakontrollen :)

Orcs must die 3 ute till Stadia

Orcs must die 3 ute till Stadia

Skrivet av ifongard den 18 juli 2020 kl 07:50
This post is tagged as: Stadia

Tidigare i veckan släpptes Orcs must die 3 till Stadia. Det ingår i Stadia Pro, så om man har en aktiv prenumeration eller skapar ett nytt konto så får man spela det gratis.

Jag har inte spelat något av de tidigare spelen så visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig annat än ett tower defense-spel. Man spelar en av två karaktärer som springer runt och sätter ut fällor i taket, golvet och väggarna för att stoppa horderna av orcer och annat som stormar fram. Dessutom kan man skjuta med pilbåge eller musköt beroende på vilken karaktär man väljer. Upplägget gör att man inte får så bra översikt som i många andra tower defense-spel. Har bara spelat några banor ännu (håller på att utforska världen i Elder Scrolls Online) men tycker spelet är kul och även ganska utmanande.

PUBG på Stadia

Skrivet av ifongard den 29 april 2020 kl 06:01
This post is tagged as: Stadia

Igår kväll var det dags för en ny Stadia Connect. Ett gäng nya spel till plattformen visades upp. Den kanske största nyheten var att PlayerUnknowns battleground släpps. Det släpptes direkt så det var bara in och börja spela utan nerladdningar (inte för att jag gjorde det).
Det är gratis för alla som har Stadia Pro, vilket alla har just nu då Google ger två månader gratis till både nya och gamla spelare (vilket ju var känt sen tidigare).