LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      Blog

      Förändringar jag vill se i Windows Phone 8.1

      Skrivet av ifongard den 11 februari 2014 kl 17:37

      Det florerar en del rykten om Windows Phone 8.1. Microsoft har en konferens i april då många tror WP8.1 kommer bli officiellt lanserat.

      Jag har ju kört Windows Phone i snart ett år och tänkte göra en liten lista över några förbättringar jag gärna skulle se.

      Fullskärm i Internet Explorer. Adressraden ligger fast längst ner och i porträtt läge tar den inte så stor plats men i lanskapsläge tar den upp för stor del av skärmen.

      Flera sätt att ändra utseendet. Skulle vara kul med flera olika färger att välja på, både för bakgrunden och accentfärgerna. Att kunna ha avrundade hörn på Tiles skulle jag också gilla.

      Möjlighet att välja ikonläge i programlistan. Nu är det en lång lista bara, jag skulle gärna ha möjlighet till ikoner som Android och iOS. Om man kunde sortera programmen i den ordning man vill skulle det också vara bra.

      Möjlighet att köra två program parallellt. Det är så drygt att behöva lämna Netflix för att svara på sms eftersom det ska buffras igen, smidigt om man kunde ha det kvar uppe och svara på sms ändå. Eller ha anteckningar och hemsida öppen samtidigt.

      Snabbinställningar på startskärmen. Att slippa behöva öppna inställningssidan för att aktivera Wlan, GPS etc.

      Olika volym på ringsignal och medialjud. Det har hänt ganska många gånger att jag kollat på Netflix eller lyssnar på musik och fått en super hög smssignal i öronen för att jag ökat volymen och glömt ställa in endast vibration för ring- och smssignal.

      Ni andra som kör Windows Phone, har ni något som ni vill ska förändras eller förbättras?

      HQ