Svenska
Blog
Razer Nabu Watch

Razer Nabu Watch

Skrivet av ifongard den 28 oktober 2016 kl 21:25

Jag håller på att titta efter en smartklocka och en som ser lite intressant ut är Razer Nabu Watch.

Den är inte så smart men den har stegräknare, vibrerar och visar notifikationer och tiden synkas mot telefonen. Den har bara en knapp för att bläddra mellan steg, kaloriåtgång och notifikationer etc. så man kan inte göra något mer än att läsa av dem. Som med andra smartklockor behöver den laddas ganska ofta, även om batteriet verkar räcka 5-6 dagar i alla fall.

Men det som gör den intressant att den har en vanlig klockdel som går på ett vanligt klockbatteri och konstant visar tiden med sekunder. Det är ett stort plus jämfört med många andra smarta klockor enligt mig. Klockbatteriet räcker ett år ungefär vilket är bra så klart. Men man behöver troligtvis lämna in den för att byta batteriet vilket ju kostar lite grann.

Klockan är väldigt stor och jag gillar utseendet. Den är så klart vattentät och även stöttålig, men frågan är om den är för stor. Den har sömnanalys men jag har svårt att se hur någon skulle kunna sova med den på armen.

Den kostar drygt 1500 kronor som billigast men har sett att den varit på erbjudande runt 800 kronor några gånger under den senare tiden.

HQ