Svenska
Blog

Scout's jullov 2008/2009.

Nu har mitt jullov slutat. Eller, ja, det slutade i fredags. Men bloggen kommer nu. Utöver allt (o) intressant som hänt kommer jag också att skriva om min första skoldag, helgen därpå och avslutningen som var innan jullovet.

Avslutningen
Jag tog bussen från Segeltorps Centrum till Björnakulla och allt gick bra. Innan själva avslutningen kunde man köpa glögg och godis men det gjorde inte jag.

När avslutningen började hade rektorn tal. Sen var det någon som hade klätt ut sig till tomte och spelade gitarr på gymnastik salens tak. Han eller hon var ganska bra faktiskt.

Sen skulle vi gå till våra klassrum. Det var två pepparkakor, en mandarin och en liten flaska med julmust på varje plats. Bildläraren läste en dikt, SO läraren sa lite information och några stycken fick priser för att ha jobbat på bra och haft flest rätt på "nutids orienteringen". Efter det var JULLOV!

När jullovet började hände det inte så mycket. Men de dagar då någonting överhuvudtaget hänt skriver jag här.

Den 23 december
Hände inget särskilt. Jo, jag laddade ner Home. Jag gjorde en avatar (som inte liknar mig) och jag är hyfsat nöjd.

Den 24 december
Det här var den tråkigaste dagen... NOT! Det var ju JULAFTON! När alla hade vaknat gick vi ner till vardagsrummet där granen stod. Det var inte så många paket under granen. Men i julstrumporna... Här är de saker som jag hittade i min julstrumpa.

1.Tvål
2.World of Warcraft Trading Card Game kort
3.Penna, sudd och linjal med Hammarby märket på
4.En choklad tomte

Efter nån timme fick vi sen ett paket till. Det här fick jag:

Star Wars Miniatures: Bounty Hunters

Sen startade jag World of Warcraft. Man fick paket där också så jag skulle kolla om det var i dag. Men det var det inte.

Sen åt vi lunch. Nån timme efter det skulle tomten komma. Men det var jag som var tomten. När tomten (jag) hade gått kom jag in och öppnade mina paket.

1.Halo: COntact Harvest
2.Moby Dick - Den vita valen
3.One Piece 11: Den grymmaste skrurken
4.One Piece 12: Början på legenden
5.Lamb of God: Sacrament
6.The Mummy (inte orginalet)
7.Jurassic Park (ettan)
8.En hud tröja
9.Ghost Recon: Advanced Warfighter 2
10.1000:-

Den 25 december
Det enda som hände var att man kunde hämta paketen på World of Warcraft. Och det gjorde jag.

Den 27 december
Vi skulle åka till Skärholmen och använda våra pengar vi fick i julklapp. Vi gick till GameStop. Syrran köpte ett Nintendo DS och ett spel (kommer inte ihåg vilket). Själv köpte jag:

1.Call of Duty 4: Mordern Warfare: Game of the Year Edition
2.Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

När vi kom hem skulle vi om cirka en timme gå ut och gå i skogen. Jag passade på att installera Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots. Sen skulle jag ladda ner uppdateringen till Metal Gear Online.

Vi var ute i skogen och det var ganska skönt. När vi slutligen kom hem hade uppdateringen stoppats. Bara sådär. Aja, lirade lite Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots och det här helt klart ett mästervärk. Passade dessutom på att fixa in de fyra extra banorna till Call of Duty 4: Mordern Warfare.

Den 28 december
Ringde en kompis och frågade om vi kunde göra nåt. Jag sa att det kunde vi och vi skulle vara hemma hos honom.

När jag var där spelades det Mario Kart Wii. Jag görde också och det var ganska kul. Efter det körde vi lite Wii Sports. Det må vara första gången jag körde Mario Kart Wii, men Wii Sports hade jag spelat förut. Min kompis hade fått Lego Batman men det funkade inte så hans föräldrar hade fixat det. Vi körde det, och jag är faktiskt imponerad. Visst, det blir snabbt repetivt men de hade också satsat mer på samarbete.

Sen gick vi hem till mig. Vi började med att kolla om man kunde köra tillsammans på Ghost Recon: Advanced Warfighter 2. Det kunde man, men vi trodde att man var tvungen att vara mot varandra (upptäckte nästa dag att det fanns sammarbete). Vi körde Call of Duty 4: Mordern Warfare men det gick inte heller att sammarbeta på. Vi körde Battlefield: Bad Company online istället. Sen visade jag lite ur Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots var. Min kompis vart inte så jätte imponerad. efter ett tag gick han hem och jag testade att köra lite story i Call of Duty 4: Mordern Warfare. Storyn kändes från början klockren (ända till slutet).

Den 29 december
Ringde en annan kompis. Vi skulle vara hos honom. Han hade fått ett Xbox 360 i julklapp och två spel. Föregående dag hade han sålt en hel del gamla spel och köpt några spel till Xbox 360. Vi började med att köra lite Mirror's Edge. Det var ganska kul. Sen gick vi över till Far Cry 2 som kändes kul. Min kompis hade hoppats på att skaffa en till handkontroll så vi gick iväg till Skärholmen. När vi var där hade de inga kontroller och inte Halo 3 heller. Min kompis köpte ett Play & Charge Kit istället. När vi kom tillbaks igen satte han igång Gears of War. Innan jag hade testat tyckte jag att Gears of War var tråkigt. Tvärtom. Det var kul och storyn var intressant.

Den 31 december/1 januari
Ja, vi smällde raketer. Men vi gjorde det innan klockan tolv. För klockan tolv brukar vi gå upp på vår altan och titta på de andra raketerna. Vi öppnade en flaska Pommac också. Innan jag la mig körde jag ett par matcher på Battlefield: Bad Company tillsammans med en kompis.

Den 4 januari
Ringde min kompis med Wii. Vi gick hem till han. Han fick Spore i julklapp men han hade inte installerat det. Förrns nu. Vi körde lite Spore. Sen skulle vi fråga två av hans kompisar om de ville leka krig med oss. Ja, ni hörde rätt, leka krig med plastgevär. Men vi hade inga Soft Air Guns. Det var ganska kul. När de skulle äta gick vi tillbaks till min kompis och körde Lego Batman tills de var klara. När de var klara lekte vi lite till. Sen gick vi alla fyra personer hem till min kompis. Min kompis körde Spore. En av de hjälpte han lite grann med tips och råd. Den andra körde Zoo Tycoon 2 och försökte att skapa förödelse, vilket inte gick så bra. Sen gick vi ut och lekte lite mer krig. Sen skulle vi alla hem, tydligen.

Den 5 januari
Ringde min kompis som hade Xbox 360. När jag kom körde vi lite Medal of Honor: Airborne. Visst, jag gillar iden, men bottarna var super dåliga.Min kompis hade skaffat en till kontroll så vi körde Gears of War co-op. Väldigt kul, vi lekte med en Berserker. Sen hade han fått Pure, och vi älskar det. Det är lortigt och kul.

Den 6 januari
Ringde min kompis med Wii (igen). Jag gick till han och vi körde lite Mario Kart Wii. Sen lekte vi krig med samma personer som sist. Efter det när vi tröttnade körde min kompis Spore och jag körde Zoo Tycoon 2. Sen försökte vi att leka krig utan de men det blev snabbt tråkigt. Vi gick in och körde Zoo Tycoon 2 istället.

På kvällen när jag tittade på The World is not Enough blev det helt plötsligt strömavbrott i hela kvarteret. Efter en stund kom strömmen tillbaks.

Den 7 januari
Ringde samma person som föregående dag. Han skulle sälja några spel så jag sa att jag hänger på. Jag tog med mig Battlefield 2: Mordern Combat för att jag skulle sälja det. När jag kom hem till honom körde vi lite Mario Kart Wii.

När vi var framme i Skärholmen gick vi till GameStop. Min kompis försökte att hitta ett spel som han fick spela. Utan resultat. Själv köpte jag The Elder Scrolls IV: Oblivion: Game of the Year Edition. Jag fick 25:- för Battlefield 2: Mordern Combat (w00t!). Sen gick vi hem till mig.

Hemma hos mig körde vi The Elder Scrolls IV: Oblivion. Jag började på min Argonian Argasto innan det blev mellis. Vi åt lite popcorn och några riskakor samtidigt som min lillasyster spelade Harry Potter and the Philosophers Stone till Playstation One. Sen körde The Elder Scrolls IV: Oblivion.

Scout's jullov 2008/2009.

Finns det något vackrare än det här?

Ja, det här hände under mitt jullov. Nu ska jag berätta om min örsta skoldag.

Det började med att vi fick ett nytt schema av svenska läraren. Sen hade vi svenska.

Till lunch vart det ingen god mat. Kommer inte ihåg vad det blev.

Nästa lektion var NO. Vi hade en liten frågesport. Sen hade vi svenska igen och sen slutade vi.

Jag skulle hem till min kompis som hade Xbox 360. Han visade lite från Army of Two och Star Wars: The Force Unleashed demona. Sen laddade han ner demot till The Darkness.

Och den dagen var en fredag, så det var helg direkt efter. Här kommer helgen. Nä, det gör det inte, det hände inte så mycket. Förutom att lillasystern (inte samma som tidigare) började köra The Elder Scrolls IV: Oblivion. Det trodde jag att det aldrig skulle hända.

Tack för alla som läst den här bloggen, eller som bara har scrollat ner.

HQ