Svenska
Blog

Resident Evil 5 demo recension.

Jag var aldrig intresserad av nåt Resident Evil spel. Men när Resident Evil 5 demot kom beslutade jag för mig att ladda ner det. Här kommer min första demo recension.

I Resident Evil 5 får man spela som Chris Redfield. Tillsammans med Sheva ska ni undersöka en by. När man kommit in i ett hus visas en mellansekvens. Efter sekvensen kommer fienderna som består av rabiata människor. Sen när ett slags monster dyker upp och det väller med fiender får jag panik. Inte för att det är läskigt, utan för man kan inte springa och skjuta samtidigt och det finns inget sikte mitt på skärmen utan man använder sig av laser sikten. Så jag tycker att det är skumt att det är ett skräck spel när det inte ens är läskigt. AIn är sådär. Antingen springer fienderna mot dig och då känns de smarta. Men ibland går de bara omkring och vet typ inte att du är där.

Trots det är Resident Evil 5 ganska kul. Dessutom känns det som ett väldigt bra co-op spel. Även om man spelar själv måste man hjälpa sin medhjälpare. Man kan byta vapen, ge ammunition, hjälpa de mm. Men det blir ännu roligare när man kör med en kompis antingen online eller splitscreen. Det känns som ett väldigt bra co-op spel.

Grafiken är riktigt bra, ljudet är bra, fienderna lite halv skumma. Det här att man inte kan springa och skjuta och att man använder sig av laser sikten är det enda som kommer att ge dig panik.

Demo betyg: 3/5

Resident Evil 5 demo recension.

Får se om det blir ett köp. Mina föräldrar kommer nog inte att gilla det...

HQ