LIVE
HQ
logo hd live | Harold Halibut
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      Blog

      Rainbow Six var bättre förut.

      Hur många här har inte spelat Rainbow Six: Vegas eller Rainbow Six: Vegas 2? Tror inte att det är så många. Men hur många har spelat dom äldre Rainbow Six spelen?

      Många säger att Halo: Combat Evolved är en revolution och att det har satt en standard för första persons skjutare. Det sistnämda håller jag med om, men egentligen tycker jag att Halo inte är så bra. Men vad är en revolution för mig? Vilket spel tycker jag är det?

      Svaret på frågan är; Rainbow Six. När det släpptes vet jag inte, och jag har inte spelat det heller, och ändå tycker jag att det är en revolution, varför? Jo, för att det var det första spelet (om jag gissar rätt nu) som var en så kallad Squad Shooter. Man var alltid tillsammans med en eller flera grupper och räddade gisslan. Allt var taktiskt, smygande var mycket uppskattat i spelet.

      Sen kom uppföljaren Rainbow Six: Rogue Spear. Det har jag kört lite av, och det var grymt. Det är ungefär som jag beskrev Rainbow Six. Allt kändes klockrent.

      Sen kom den tredje och sista delen; Rainbow Six: Raven Shield. Nu kanske ni undrar vad jag menar med det, men jag kommer att förklara sen. Även om jag inte har spelat det så har jag spelat konsolversionen, Rainbow Six 3. Det var allt och lite till och är nästan ett mästervärk, så bra är det.

      Sen kom dödsstöten, Rainbow Six: Lockdown. Allt smygande var borta på allvar och ersattes av arkad aktig action. Rainbow Six: Lockdown förstörde hela serien.

      Nu har vi ju Rainbow Six: Vegas och Rainbow Six: Vegas 2. Jag belönade visserligen Rainbow Six: Vegas med en nia, men det är så långt ifrån Rainbow Six som möjligt. Både spelmässigt och med storyn.

      Varken Rainbow Six: Lockdown, Rainbow Six: Vegas eller Rainbow Six: Vegas 2 borde få heta Rainbow Six. Dom spelen är långt ifrån dom riktigt Rainbow Six spelen som det bara går. Jag hoppas på att Ubisoft går tillbaks till det som var det allra bästa med Rainbow Six.

      _Imperial scout

      Rainbow Six var bättre förut.

      Ganska dålig grafik, men ack så bra spel.

      HQ