Svenska
Blog

Spelet som fick mig att bli en gamer.

Jag hade tänkt berätta lite om det spel som gjorde så att jag blev en gamer.

Året var 1999. Jag var inte insatt i spel alls, körde väl ibland ett spel som hette Den Svarta Diamanten, där man spelade som en kille vid namn Woody. Det gick ut på att man åkte på en bräda genom ett antal banor för att hitta den svarta diamanten. Har riktigt goda minnen från det.

Fast det är inte det spelet jag tänker prata om. Jag tänker prata om Dinosaur. Året var 2000 och jag och min familj hade byggt färdigt en lekstuga. Yes! På den tiden bodde vi i ett rad hus och hade riktiga idioter till grannar. Dom sa att deras barn fick leka i VÅRAN lekstuga, som VI hade byggt. Dom hade inte hjälpt till ett dugg. Och så sa dom att alla skulle få leka i den, när det var VI som byggde den. Tur att vi inte bor där längre, för då hade jag gett dom alla en smäll på käften.

Enda alternativet var att ha sönder den. Det tyckte grannarna efter att vi hade sagt att det var våran och att bara vi fick leka i den. Då bestämde mina föräldrar att vi skulle skaffa ett TV-spel istället. Dom kom fram till att vi skulle köpa Playstation 2, antagligen för att det fanns mer spel på svenska så att vi kunde förstå. Det första spelet till det blev Dinosaur

Och det var här min historia började. Jag älskade spelet och blev en gamer, även om jag inte märkte det förens efter ett par år. Har goda minnen från spelet, och nån gång i framtiden tänker jag återvända till jorden för 65 miljoner år sedan, och smiska dinosaurier. Ljuvliga minnen.

Kanske kommer en blogg i framtiden där jag berättat lite om hur jag blev mer insatt i taktiska första persons skjutare och skjutspel i övrigt. Vi får se.

Spelet som fick mig att bli en gamer.

Nån gång måste jag återvända till den här fula öknen, bara för att uppleva gamla minnen.

HQ