Svenska
Blog

Spelet som fick mig att avsky FLS.

Rubriken ska vara "Spelet som fick mig att avsky filmlicensspel", men det fick inte plats.

Året var 2007. Efter spel som James Bond 007: Nightfire och The Lord of the Rings: The Return of the King trodde jag aldrig att jag skulle hitta ett filmlicensspel som var dåligt. Jag hade fel.

Jag köpte Terminator 3: Rise of the Machines tidigt på året. Jag trodde att det skulle vara lika bra som dom två första filmerna. Jag trodde att jag skulle gilla det. Men jag hade fel.

Terminator 3: Rise of the Machines var horribelt. Allt var dåligt. Grafiken, ljudet, spelkänslan och hållbarheten. Det enda som dög var storyn och demot på Terminator 3: Redemption.

Efter det här blev jag försiktigt mot filmlicensspel. Men jag kunde ändå inte hålla mig från att köpa Terminator: Dawn of Fate och Star Wars Episode III: The Revenge of the Sith. Det förstnämnda var värre än Terminator 3: Rise of the Machines.

Nu sitter jag här och är betydligt mer försiktig mot filmlicensspel. Min pappa frågade om jag villa köpa Pirates of the Caribbean: At Worlds End så sa jag kanske. Om jag hittar det väldigt billigt kommer jag nog att köpa det.

_Imperial scout

Spelet som fick mig att avsky FLS.

Tack vare Terminator 3: Rise of the Machines blev jag i alla fall försiktig mot filmlicenspel.

HQ