Svenska
Blog

Spelet som fick mig att älska frihet.

Nu syftar jag på friheten som i typ The Elder Scrolls IV: Oblivion.

Året var 2005. Sen julafton 2004 hade jag Ratchet & Clank 3 som jag fortfarande älskar. Nu var det så att den utgåvan jag fick (den vanliga) hade en extra skiva som innehöll demos. Såg nån liten pappersreklam i fodralet om Sly 2: Band of Thieves. som jag tyckte verkade töntigt av någon anledning. Jag prövade demot men fattade ingenting.

Sen gick det ett tag innan min pappa skulle se om han kunde hjälpa mig. Jag lyckades att klara det där museumet i början. Sen började det, uppdraget där man skulle skugga Dimitri. Men oftast ringde jag aldrig i klockan utan gick och gjorde vad jag kände för. Ficktjuva, slå bänkar för att nämna några saker.

Nån månad senare hade jag köpt Hajar som Hajar, har jag för mig att det hette. Ett väldigt svårt spel (i alla fall i stort sett var tredje bana) och jag kom bara till bana 6. På ett skumt sätt gick skivan sönder och mina föräldrar sa att dom skulle köpa ett nytt spel till mig. Jag funderade på vilket jag villa ha och svarade Sly 2: Band of Thieves

Sen såg jag på Kontroll. Där berättade dom om Sly 3: Honor Among Thieves. Min mamma frågade om jag villa ha det istället och jag sa ja.

Sen fick jag det, och gud vad bra det var. Den där friheten älskade jag och gjorde mest vad jag villa istället för att följa storyn. Sen nåt år senare fick jag Sly 2: Band of Thieves som enligt mig är bättre än Sly 2: Honor Among Thieves.

Man kan säga att det var tack vare både World of Warcraft och Sly 3: Honor Among Thieves som gjorde att jag ble intresserad av The Elder Scrolls IV: Oblivion. Rollspel blandat med stor frihet.

_Imperial scout

Spelet som fick mig att älska frihet.

Även om Sly 2: Band of Thieves är bättre är Sly 3: Honor Among Thieves fortfarande ett bra spel.

HQ