Svenska
Blog

En helt vanlig fredag...

En helt vanlig fredag...

Yes! Äntligen är det fredag och jag ska spela Killzone 2 under helgen. Yeah!

När jag vaknade på morgonen tänkte jag:
"Det här kommer nog inte att bli en vanlig fredag". Hade jag rätt? Tjaa, jag vaknade kvart över sex, en stor bedrift av mig som vanligtvis vaknar runt halv tio, förutsatt att jag inte använder väckarklocka.

När jag går ner för att äta frukost får jag höra av min femåriga lillasyster att min elvaåriga lillasyster fyller 12 idag. Jag blev helt förvånad. Hur kunde jag glömma det? Hon fick i alla fall några presenter.

Runt kvart över åtta börjar jag att gå mot bussen. Jag väntar på mina två kompisar varav den ena kommer. Vi väntar på den andra men vi hade inga storförhoppningar om att han skulle komma eftersom han försov sig och glömde sitt busskort på tisdagen. På onsdagen tog han en senare buss efter som vi hade typ tjugo minuter sovmorgon och han kom försent i alla fall. Förvånad ser jag en bil med min kompis som åker mot busshållplatsen. Fast det kanske var bra att han fick skjuts dit, annars skulle han väll inte hinna med bussen, antar jag.

Första lektionen var tyska (suck och stön!). Dock var det en ganska lugn lektion. Det var bra.

Nästa lektion var svenska (suck och stön, igen). Gick också ganska lugnt, vi fick ett korsord som var lätt ibörjan men som senare blev svårare. Ännu svårare än sista banan på Killzone 2 när man kör på Veteran, så svårt var det. Men annars var det ganska lugnt.

Sen blev det lunch. Det var inte särskilt gott. Kommer inte ens ihåg vad det hette. Sen gick jag till en dator och gick in på Gamereactor och kollade lite.

Efter lunchen var det SO. Även denna lektion var lugn och vi skrev bara lite grann och pratade om demokrati. Det kom upp någonting med att en enda röst kunde vara avgörande. Typ 49 mot 51. Då började två av mina klasskompisar med att säga att det är två röster bara för att det går 49, 50, 51. Dom vägrade fatta att dom hade fel.

Sen skulle vi ha NO. Till min förvåning skulle vi kolla på en film, Sea Monsters. Vi såg dom tre först avsnitten och lite ur avsnitt fyra. Vi skulle anteckna till några frågor. Sen slutade vi. Yiippiiee!!!!

Jag tog tåget till Stuvsta och jag, min kompis, en kille och en tjej från min klass tog sedan bussen. När vi går av i Segeltorp går jag, min kompis och killen in i en kiosk eftersom min kompis skulle köpa nåt godis. Sen väntar vi på en annan buss för att åka en station. Nu kanske ni tycker att vi var lata, men killen och min kompis hade längre att gå än mig samt att bussen kom precis när vi kom.

Dock missar vi våran station och vi märker det när bussen åker igen. Vi går istället av vid nästa station. Eftersom den låg ganska nära Juringe skolan och för att min lillasyster fyllde år tänkte jag gå dit och skämma ut henne. Dock hade hon redan gått hem. Istället träffade jag en kille jag kände ganska mycket som ska börja i min skola nästa år. Och nu är det bekräftat, han tänker tortera mig nästa år med frätande syra. När jag skulle gå hem hörde jag från ett gäng treor:
"Är inte det där Petter?`". Dom började att springa mot mig och när dom var nära sprang jag förbi och mot en grind som utgjorde gränsen för skolgården. Suckers.

Nu i skrivande stund ser jag att min dator tycker att "Petter" är ett stavfel. Död åt min dator! Eller så är det bara att lägga till det i ordlistan, vilket jag har gjort nu.

Aja, en ganska ovanlig fredag och nu ska jag spela Killzone 2 online och öva sönder med krypskyttegevär.

_Imperial scout

HQ