Svenska
Blog

Spelet som fick mig att föredra...

...små taktiska grupper än stora armeér i FPS.

Året var 2008 (det var väääldigt länge sen). Återigen kändes alla spel tråkiga (är jag verkligen en Gamer?). Sen en tid hade jag frågat om jag fick köpa Rainbow Six: Lckdown. Det blev ett nej, men det var nog tur. Lockdown förstörde ju en super bra spel serie.

Sen skulle jag fylla år. Jag chansade och önskade mig Rainbow Six 3. Jag var beredd på att jag inte skulle få det, så döm om min förvåning när jag fick det.

Det är ett av dom härligaste spelen jag någonsin har spelat. Man var för det mesta tillsammans med tre andra som lydde dina order. Visst, man var också en grupp på fyra personer i Killzone, men i Rainbow Six 3 kunde jag beordra dom det jag ville.

Det var också riktigt svårt. Lättaste svårighetsgraden var inte särskilt lätt. Den första timmen hade jag bara klarat dom två första banorna. Sen kom man ju till nivån där man var själv, utrustad med endast ett vapen och fick inte bli upptäckt. Den banan var äckligt svårt.

Jag har sålt Rainbow Six 3, och ibland ångrar jag det. Jag får aldrig samma känsla i Rainbow Six: Vegas som jag fick i Rainbow Six 3.

Men min farbror ska fixa min super sega dator någon gång, och när han väl har gjort det, ska jag leta efter Rainbow Six: Raven Shield, ett Rainbow Six spel när Rainbow Six var som bäst.

Tyvärr måste jag meddela att det här är den sista delen i den här lilla serien. Men i framtiden kanske jag skriver om typ topp 50 spel eller något sånt. Vi får se.

_Imperial scout

Spelet som fick mig att föredra...

Rainbow när det var som allra bäst. Eller, ja, nästan. Raven Shield är ju det.

HQ