Svenska
Blog

Friluftsdag - Orientering

Friluftsdag - Orientering

Oh god! Jag har haft orientering idag. Och jaa, jag tänkte väl blogga om den.

Jag vaknade runt sju och gick upp för att ta äcklig penicillin. Sjukt äckligt, men i morgon är det sista dagen jag ska ta den. Yes! Gick upp sen och surfade på Gamereactor. Klockan åtta gick jag ner och åt frukost, för att senare borsta tänderna. Sen surfade jag mer på Gamereactor till 08.35. Då skulle jag till bussen men eftersom jag inte tog med mig min mobil vet jag inte när jag kom fram till Segeltorps centrum. Nåja, bussen kom i alla fall.

När bussen kom till Björnkulla gick jag av och samlade mig hos några killar i min klass. Vi gick dit man skulle börja och efter ett tag hade man en karta och en papperslapp (som man skulle använda till målen). Jag startade runt 09.46 och det dröjde inte länge förens vi hittade den första punkten.

Men vid den andra punkten sa det stopp. Trots att jag och flera killar ur min klass hjälptes åt att leta. Dock hittade vi inte den förens en tjej i min klass sa var den var. Sen gick allt på räls och när vi äntligen hade hittat den sista (11 stycken var det) så hade vi tagit 1 och en halvtimme på oss. Och under den tiden kom jag dessutom på nya idéer till kapitel 8 i min berättelse Väktarna som jag postar här på Gamereactor varje månad. Be prepared...

När vi kom tillbaks till skolan så fick man korv med bröd och dricka. Jag tog en korv med bröd och två glass med dricka. Sen höll dom på att sätta upp lappar för dom som hade kommit i mål. Fan ta dig Lazy_Lazer, du kom före mig! Fast o andra sidan, du började ju tidigare än mig.

Nåja, när man var klar fick man gå hem, men innan det gick jag in i skolans cafeteria och köpte en bulle och en kokosboll. Kokosbollen åt jag upp på vägen till bussstationen, bullen sparar jag till senare. Jag hade tänkt att köpa någonting i ett snabbköp som vi kallar för Turken, men bussen kom precis när jag skulle gå in där. Aja, on the road... not again.

Nu är jag hemma. Skönt att man fick sluta tidigare. Ska ta lite äcklig penicillin. Bläh! Sen ska jag nog köra Killzone 2. BTW, jag funderar på att skapa en klan men jag har inga bra namn. Har ni något förslag för er som är intresserade? Jag kan säga att vi kommer att försöka att ha träningar och klan matcher på tider som passar alla som går med.

Ha det bra!

_Imperial scout

HQ