Svenska
Blog

Prao på Juringe - Dag två

Prao på Juringe - Dag två

Igår praoade jag på Juringe skolan, och idag. Det här är vad som hände idag. Om ni vill veta hur det gick igår så får ni läsa min tidigare blogg.

Jag vaknade klockan sex, trots att jag inte behövde ta penicillin (Yes!). Jag låg och halvsov till sju. Sen gick jag upp och åt frukost. Tjugo i åtta gick jag till Juringe skolan och kom fram tio i åtta. Klockan åtta öppnades dörrarna och samlingen började. Sen skulle dom skriva på en lapp vem dom tyckte var månadens kompis. Efter det var det storsamling i korridoren. Vi sjung för en lärare som fyllde år, gratulerade en annan lärare som hade namnsdag samt utsåg månadens kompis. Efter det var det rast.

På rasten spelade jag lite fotboll, men blev snart iväg släpad av några killar från klassen jag praoade hos. Vi lekte typ kull innan rasten var slut.

Efter rasten skulle barnen fortsätta med att måla världsdelarna för att senare klistra på en ballong.

Efter det skulle dom ha musik. Om jag ska vara helt ärlig så tycker jag att musik lektionerna på Juringe är långt mycket bättre än på Södertörns Friskola. Det var ganska kul (jag fick vara med på lektionen) och att spela med synt, det är kul.

Sedan var det lunch. Idag var det korvgryta med ris, och även om den inte var lika god som lasagnen vi fick igår så var det i alla fall skapligt. Och på rasten var det kull som gällde...

Efter lunchrasten läste en av lärarna Madicken för barnen. Efter ett tag kom läraren som fyllde år med glass, och alla fick en glass (tur att jag var med).

Efter det var det fritids, jag och två killar från klassen jag praoade hos snackade med varandra till kvart över tre, då fick jag gå hem. Men det ville inte dom.

Den här veckan har varit ganska bra. Först två helt vanliga skoldagar (utan matte XD), friluftsdag med orientering, och två sköna dagar på prao. Riktigt skön vecka, och snart är det sommarlov. BTW, jag har skapat en Killzone 2 klan som heter The Legion of Helghan. Om ni vill gå med i den så klicka här. Dessutom kommer kapitel 8 i min berättelse Väktarna mycket snart...

Ha det bra!

_Imperial scout

HQ