Svenska
Blog

En dålig start på sommarlovet

En dålig start på sommarlovet

Sommarlovet närmade sig. Jag såg fram emot en del saker. Åka till Dalarna, bada, fylla år och en massa andra skojigt. Men sommarlovet började inte dom väntat...

Absolut sista veckan i skolan. Jag kände mig inte särskilt frisk i måndags (förra veckan). Jag hostade och var snorig. Hela tiden. Det blev inte bättre på tisdagen heller.

På onsdagen gav jag upp. Jag blev sjukanmäld och stannade hemma. Vi trodde att jag skulle kunna komma på torsdagen, skolavslutningen. Vi hade fel. Jag kände mig sämre.

Förutom hosta och jävligt massa snor har det varit ganska regnigt här i Segeltorp. Perfekt gaming väder. Men lite bättre väder kunde vi väl ha fått?

Hursomhelst, sommarlovet har börjat! Jag ska som sagt göra en del saker. Men ta det lugnt, jag kommer att skriva på kapitel 11 i min berättelse "Väktarna". Jag ska även höja tempot på "Fakta om monster", har nämligen fått önskemål om det.

Saker som kommer att hända under sommarlovet:
Recensioner:
Bara för att det är sommarlov så tänker jag inte ta hel ledigt. Jag kommer att recensera minst ett dpel under sommarlovet. Dessa spel kan recenseras under sommarlovet:

Battlefield 1942: The Road to Rome
Battlefield 1942: Secret Wapons of WWII
Volvo: The Game
Bionicle: Maze of Shadows

Jag kanske kan peta in recensioner på Killzone, The Elder Scrolls IV: Oblivion och ett okänt spel som jag inte har köpt en.

Bloggar:
jag kommer naturligtvis att fortsätta blogga. Ni kan vänta er bloggar från att jag har varit i Dalarna, i Gävle eller bara gjort något speciellt.

Väktarna:
Kapitel 11 kommer i slutet av den här månaden. Vi får se om jag även får in kapitel 12, 13 och 14 under sommarlovet.

Fakta om monster:
På grund av önskemål har jag beslutat att höja tempot på "Fakta om monster". Varje torsdag kommer det förhoppningsvis en ny del från och med nu.

Rainbow Six: A New Threat
Jag har tyvärr inte kommit så långt i min Fanfiction "A New Threat", men jag kommer förhoppningsvis att bli klar med prologen under sommaren.

Ja, det var väl att för mig. Rubriken syftar visserligen på att det har varit en dålig start, men jag klämde in lite planer.

Ha det bra!

_Imperial scout

HQ