Svenska
Blog

Midsommar 2009

Midsommar 2009

Trodde ni att jag inte firade midsommar i år? Då hade ni fel! Jag vaknade bara sent idag och hade inte tid tills idag.

Först kom två av mammas och pappas kompisar och en enas son. Dock kommer jag inte ihåg när det var. Och jag kommer inte ihåg så mycket av kvällen efter (bakfull?). Men efter någon timme kom fler personer, och drygt en halvtimme senare kommer ett gäng personer med tre hundar. En av hundarna var ganska galen och sprang efter pinnar och bollar. Den var rolig att leka med. :D

Sedan bliv det middag. Det var grillad kyckling och pastasallad som var huvudrätterna. Bröd fanns även. Sen kommer jag inte ihåg något mer.... Men efter någon timme lekte jag, mina syrra och några barn som hade kommit kurragömma. Bästa gömstället var på studsmattan. XD

Sedan åkte alla hem, och jag, min syrra och en kille gjorde ingenting. Lekte lite med Microsoft Sam på min dator. Sedan skulle vi sova. Då var klockan runt fyra tror.

När jag vaknar är klockan halv tolv och börjar genast med ett mindre bråk mellan mig och min andra syrra. Men sedan hände det inte särskilt mycket.

Jaa, det var väl allt jag kunde komma ihåg. Men midsommar det här året var riktigt trevligt. Ska spela Oblivion nu, men jag behöver lite hjälp från er. Det är nämligen så att sidouppdragen tycks ha tagit slut, och jag letar desperat efter nya. Räkna inte med uppdrag där man måste gå med i någon guild eller så. Här är dom jag har gjort/håller på med:

An Unexpected Voyage
Zero Visibility
The Gravefinder's Repose
The Wayward Knight
The Ghost SHip of Anvil
A Shadow Over Hackdirt
Raid on Greyland
Separated at Birth
Legacy Lost
The Killing Field
Canvas the Castle
Two Sides of the Coin
Lifting the Vale
A Brotherhood Betrayed
A Brush with Death
Corruption and Conscience
The Rosethorn Cache
The Siren's Deception
Heavy Armor Training
Go Fish
Unfriendly Competition
Whom Gods Annoy
Mazoga the Orc
Nocturnal
Where Spirits Have Lease
Paranoia
Seeking Your Roots
Knights of thw White Stallion
Tears of the Savior

Förresten, nästa vecka kommer jag att jobba på kapitel 11 i Väktarna.

Ha det bra!

_Imperial scout

HQ