Svenska
Blog

Sollerön och pizza

Dag fyra i Dalarna.

När jag vaknar är jag trött (som vanligt). Efter frukosten spelar syrran Dinosaur och när hon är klar spelar jag Bionicle: The Mask of Light - The Game (ombytta roller, jag vet). Sedan så läste jag ett eller två kapitel i Halo: First Strike. Läste nämligen ut Halo: The Flood igår.

Sedan efter lunchen (som bestog av korv med bröd) så åker vi till Sollerön och gör ett nytt försök. Den här gången tar vi oss fram med bil så långt vi kan. Vi tittade på vikinga gravarna, eller vad man nu ska kalla dem. Vi tittade också på den här källan i närheten. Och medans jag var här fick jag en liten inspiration till min berättelse Väktarna, men jag tänker inte berätta vad det var.

Sedan så åkte vi till stranden för att bada (syrran tjatade extremt mycket, hon är ett "major pain in the ass", som jag säger). Men när vi väl är där blåser det ganska mycket, men det hindrar inte oss. Eller ja, förutom mig då. Efter det så åker vi till typ Ica och handlar mat och godis. Sedan så åkte vi tillbaks till stugan.

Förutom det har det inte hänt så mycket. Har spelat lite Bionicle: Maze of Shadows. Min pappa är och köper pizza på Tre Winkingar på Sollerön. Få se vad vi hittar på i morgon.

Ha det bra!

_Imperial scout

Sollerön och pizza

Jag har inte varit på Sollerön när det är solnedgång, men ser det ut såhär så är det extremt vackert.

HQ