Svenska
Blog

Fler tomtar och ännu mer glass

Dag sex i Dalarna.

Jag vaknade ganska tidigt idag. Vad fan är det för fel på mig? Vanligtvis brukar jag vakna runt tio eller halv elva. Skumt... Nåja, "Major Pain in the Ass" (min sexåriga syrra) spelade Bionicle: The Mask of Light - The Game. Jag åt lite frukost.

Efter lunchen (som bestod av pannkakor) så skulle vi till Tomteland (igen). Men jag följde inte med. Istället stannade jag kvar i stugan och surfade på här på Gamereactor, kollade genom trophies till Playstation 3 spel på en hemsida (www.ps3trophys.com.uk), lyssnade på soundtracks från olika spel (bland annat från Rainbow Six: Raven Shield) och såg på "My thougts about Dinosaur"-filmerna. För er som inte vet vad det är, så är det en person som har skrivit in lite text på filmen Dinosaurier där hans tankar visas. Riktigt kul faktiskt.

När dem andra kom hem så skulle vi till Leksand och äta glass. Det var en lång resa dit. När vi äntligen kom fram gick vi fram till Café Allé, som har världens godaste glass. Efter glassen skulle mina föräldrar hanlda något på Apoteket, och jag och syrran fick lov att passa "Major Pain in the Ass". Det var inte särskilt kul...

På hemvägen stannade vi vid Sollerön och beställde pizza från Tre Wikingar. Deras pizzor är riktigt goda...

Nu sitter jag här, syrran spelar Harry Potter och Fenixorden. Få se vad vi kommer att göra i morgon. Tror att vi kommer att åka till Orsa.

Ha det bra!

_Imperial scout

Fler tomtar och ännu mer glass

Godare glass går inte att hitta.

HQ