Svenska
Blog

Vad i helvete? Inte nu igen!

Nu blir jag bara förbannad! Gaaahh!

Om ni har följt vissa bloggar skrivna av mig tidigare så kanske ni har märkt att jag hade ett ganska stort problem med att spela Call of Duty 4 online. Varje gång jag tryckte på "Find match" dök istället "Downloading Game Settings"-skylten upp, och inte ett skit hände. Det här pågick ett väldigt bra tag. Ibland gick det att spela, men efter typ två-tre dagar funkade det inte igen då. Det höll på så här väldigt länge. Jag prövade en hel del. Jag prövade att köpa en ny skiva (begagnad) och att radera alla data jag hade på spelet. Men trots det funkade det inte. Sen fick sig PS3an en smäll när den ramlade ner på golvet (den överlevde, som tur var) och efter det gick det faktiskt att spela. Trodde jag...

Ungefär en månad senare (dvs nu), jag är medlem i Call of Duty 4-klanen "The Exiled". Idag såg jag ett gäng sniper guider, så jag bestämde mig för att spela Call of Duty 4. Men vad händer då? Kan ni gissa? Okej, jag säger det. "Downloading Game Settings"-skylten var tillbaka. Det första ordet som formades i min hjärna var helvete, tätt följd av en massa olämpliga ord.

Jag förstår det inte, varför kan varenda kotte på jorden spela spelet online felfritt, medans jag har en jävla otur och inte kan spela på grund av ett fel som jag inte vet någon lösning på? Så dessvärre kommer jag inte att kunna vara med klan träningarna, vilket är riktigt tråkigt. Jag som även var rank 51, nästan första prestigen... Suck.

Om ni känner till någon lösning på mitt "lilla" problem, så är ni välkomna att berätta de för mig.

_Imperial scout

Vad i helvete? Inte nu igen!

Just när man blir sugen på att utföra lite krypskytte.

HQ