Svenska
Blog

Kräftskiva en fredagskväll

Ja, igår var det dags. Den efterlängtade kräftskivan skulle ge. Hemma hos oss. Otroligt efterlängtad bland vänner till min föräldrar. Men jag då? Jag brydde mig inte. Inte ens lite. Har aldrig gillat kräftor.

Men hursomhelst, när jag kom hem från skolan så skulle jag städa mitt rum, vilket jag inte gjorde. I alla fall inte på en gång. Satt vid min dator och surfade här på GR en stund. Sedan blev jag tvungen att plocka upp allt lego på marken. Dock är det inte jag som har plockat fram det, eller jo, det gjorde jag, men det var min brorsa som stökade till det. Efter det så spelade jag Call of Duty 4, som tydligen funkade.

Klockan sex kom gästerna. I alla fall de första gästerna. En timme senare hade alla gäster kommit och maten serverades. Med tanke på att det är kräftskiva så är det såklart kräftor, men de som inte äter kräftor får korv med bröd, vilket är, enligt mig, världens mest uttjatade maträtt. Nåja, jag fick klara mig på det.

Annars hände inte så mycket, inte vad jag vet i alla fall. Spelade mest Call of Duty 4. Är på rank 55 nu, ganska snart prestige. Och min hjärna har verkligen blivit konstig. Det kom väl ingen ny del i Fakta om monster i torsdags? Tänkte väl det, har brytt mig mer om min Oblivion berättelse. Men delen kommer senare idag eller imorgon (asså Fakta om monster). Har inget mer att tillägga nu så...

Kräftskiva en fredagskväll

Överdosering av kräftor! Dock var det inte riktigt så många kräftor igår...

HQ