Svenska
Blog

Nästa år kanske det blir ett Xbox 360

I slutet av 2008 funderade jag på att köpa ett Xbox 360. Innan jag hade mitt Playstation 3 så hade jag inte en tanke på Microsofts konsol, jag var helt inställd på Sonys svarta best. Det var väl för cirka ett år sedan jag äntligen fick råd och köpte den. Men den här bloggen har inte med mitt trogna Playstation 3 att göra.

Jag kommer inte ihåg när jag såg den här filmen för första gången, men min kompis visade mig en film på YouTube som hette "master chief sucks at halo". Filmen var riktigt rolig, och spelet som han spelade såg kul ut, mer än så tänkte jag inte. Enda tills december 2008. Då började jag fundera på om jag skulle köpa ett Xbox 360. Jag var positivt inställd i början, men sedan blev jag negativt inställd. Dels för att jag hade läst ganska mycket om Red Ring of Death (RRoD) som hade drabbat en hel del Xbox 360 ägare. Dels var jag i stort sett bara intresserad av Halo på den konsolen, så det kändes lite onödigt att köpa en konsol bara för att kunna spela en serie. Dels så hade jag varken pengar eller plats på mitt rum.

Det blev alltså inget Xbox 360 för mig. Men nu har jag börjat fundera på det igen. RRoD ska tydligen inte vara ett lika stort problem nu, så det låter ju bra. Sedan hade min kompis fått ett Xbox 360 i julklapp. Vi körde Gears of War co-op, och det var riktigt kul.

Så det finns en chans att jag kanske köper ett Xbox 360 nästa år. Jag har ingen plats på mitt rum egentligen, men jag har för mig att jag skulle få flytta ner till källaren, har för mig att det var nästa år men jag kan ha fel. Då kommer jag ju ha plats. Pengar är ju alltid ett problem, men Xbox 360 är billigare än Playstation 3 (har jag för mig). Men är Halo 3, Halo Wars, Halo 3: ODST, Forza Motorsport, Gears of War 1 &2, Fable II och Mass Effect tillräckligt för att Xbox 360 ska vara köpvärd för mig? Vi får se...

Nästa år kanske det blir ett Xbox 360

Snart kanske även jag har en kryss låda.

HQ