Svenska
Blog
En tur i Gamla stan

En tur i Gamla stan

Idag var jag i Gamla stan. Det är inte särskilt ofta jag kommer iväg dit, så det är ju kul när man väl gör det. Det var jag, min mamma och mina två lillasystrar som åkte dit.

Första affären vi går in i är Science Fiction bokhandeln, en bokhandel som jag verkligen rekommenderar. Jag köpte två böcker där, Warcraft: The Last Guardian och Metal Gear Solid, som den spelnörd jag är. Båda gick för 79 kronor, så totalt blev det 158 kronor.

Efter det så gick vi till en pizzeria som har världens (Sveriges) godaste pizzor. Det ända jag hatar är att jag aldrig kommer ihåg vad et heter. Hursomhelst, vi åt lunch där.

Efter det så gick vi in till stan, alltså inte Gamla stan, utan bara stan. Vi gick in på en glassbar och köpte glass. Sedan så gick jag in till Game och ser till min förvåning Rainbow Six: Raven Shield - Gold Edition för ynka 49 kronor. Jag slog till direkt, med ett litet glatt smil på fejset. Sedan gick vi in till Butterix (stavning?). jag kollade lite där, men det fanns ingenting som intresserade mig. Utom möjligen Sömnproblem - The Movie då. Den skulle jag kunna behöva.

Det var en ganska mysig dag idag, och jag tog kort på det jag köpte för att visa upp det av nån anledning. Jag har även försökt att lägga in lite komedi, men syns det inte så trycker ni på länken.

http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/photo.php?pid=1
13329&id=100000061881457

HQ