Svenska
Blog

Ratchet & Clank: ACIT - Intryck & Unbox

Det går inte att minnas de gamla Ratchet & Clank spelen till Playstation 2 utan att le. Spelen var charmiga och riktigt välgjorda. Men på den senaste tiden har det mest blivit mindre Ratchet och mer Call of Duty. Men inte nu. För igår köpte jag det senaste spelet, Ratchet & Clank: A Crack in Time. Och det blev chockerande nog en Collector's Edition. Jag trodde verkligen inte att jag skulle få den.

Innan spelet startar så får man se en film som visar lite grand vad som hände i Tools of Destruction och Quest for Booty (tror jag). Märkligt nog pratar karaktärerna svenska. I början känns det väldigt ovant, då Playstation 2 spelen var på engelska. Jag kan nog lätt ändra till engelska, men jag orkar inte. Men hursomhelst är dubbningen inte så illa som jag trodde. De svenska rösterna är godkända.

Själva spelet känns riktigt bra. Kontrollen är lika klockren som förut, vapnerna är roliga, fienderna är lite halv bisarra och grafiken är strålande. Som det brukar göra i ett Ratchet & Clank spel. Alla intryck jag har fått av spelet är bara positiva. Jag har kört lite mer än en timme, och redan nu kan jag ge spelet ett högt betyg. Men vilket betyg det blir får vi se i min recension...

Jag filmade när jag öppnade fodralet, eftersom det var en samlarutgåva. Men antingen är det något fel på filmen eller så är mitt internet segt (som det brukar vara) så jag visar lite bilder från när jag öppnar.

Ratchet & Clank: ACIT - Intryck & Unbox

Jag känner mig ganska glad över den här samlarutgåvan.

HQ